• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2021

10:26

JEREMIĆ RAZOTKRIO LIDERA SSP: Što mene pitate, pa Đilas je taj koji bi da uređuje RTS! /VIDEO/

Politika

JEREMIĆ RAZOTKRIO LIDERA SSP: Što mene pitate, pa Đilas je taj koji bi da uređuje RTS! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić jutros je na televiziji N1 u potpunosti razotkrio prave namere lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa


Jeremić je odgovarajući na pitanje voditeljke otkrio da Dragan Đilas stoji iza ideja o kontroli RTS-a od strane opozicije!

- Optužujete vlast da kontroliše medije, a onda tražite zastupljenost u uredništvu RTS-a. Je l' možete to da mi objasnite - pitala je voditeljka N1, a Jeremić je odmah odgovorio:

- Ne. To... morate da pitate Đilasa.

Voditeljka se na trenutak zbunila, a onda pokušala da "ispegla" situaciju:

- Dakle vi ne tražite to?

- Ja ne bih da ulazim u to šta su detalji platforme, rekao sam vam zbog čega, ali za tu konkretnu ideju morate da pitate Đilasa.

Još jednom je voditeljka pokušala da temu vrati na njega, nakon čega je Jeremić potpuno pokopao Dragana Đilasa.

- Ja ne bih znao da vam to objasnim - rekao je Jeremić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DraGan

pre 3 godine

pa to je vec oprobani djilasov sistem: usta puna demokratije, a dzepovi love od reklamnih minuta. bar je to naucio od velikih "demokrata" na zapadu - dzepovi se ne pune radom vec lopovlukom i otimanjem zamotanim u slatke oblande "demokratije, ljudskih prava, partnerstva, zajednickih vrednosti". kako bi se samo bitange i olos uvalili u fotelje, pokupovali bi one na razvlacenje da su u njima 24 casa, treba nadoknaditi propustene reklamne minute.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija