• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2021

22:47

Srbi, genocidaši, izvolite dođite do nas na more da nam ostavite pare!

Printskrin

Politika

Srbi, genocidaši, izvolite dođite do nas na more da nam ostavite pare!

Podeli vest

U skupštini Crne Gore večeras je izglasana Rezolucija o genocidu u Srebrenici

Zasedanje je počelo sa 4 sata zakašnjenja.

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a uzdržanih 7.

Sramna odluka crnogorskih vlasti odjeknula je regionom.

Iako pozivaju Srbe na letovanje u svoju zemlju, navodno nudeći odlične uslove, glumeći nam prijatelje i govoreći da smo bratski narod, ni trenutka nisu oklevali da isti taj bratski narod proglase genocidnim.

Građani Srbije svake godine ostavljaju abnormalne sume novca tokom letovanja u Crnoj Gori, od kojih Crnogorci čitave godine žive i bahate se.

Podsetimo, nakon ove odluke skupštine Crne Gore, oglasio se Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

"Čestitam novu koaliciju koju su večeras ozvaničili Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić sa sve Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem. I posle DPS, DPS. Neizmerno hvala novoj koaliciji zato što je Srbe proglasila genocidnim narodom. Srbija i srpski narod umeće to da cene. Budite uvereni", napisao je Đukanović.

Poznato je i da Srbi, iz godine u godinu doživljavaju niz neprijatnosti tokom boravka u državi koja nas je označila kao genocidan narod, a uprkos tome, građani Srbije su uvek bili prijateljski naklonjni prema Crnogorcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Terrza

pre 2 godine

STA je problem. Ako ste spremni dolaziti u Hrvatsku biti sobarice i kuhari za malo para mozete i njima na more. Jeftini ste jbg???.

KINEZ

pre 2 godine

I JESTE ZVANICNO O CRNOGORACA I OSTALOG SVIJETA GENOCIDNI NAROD!!!!!!

Gorana

pre 2 godine

Pa mi smo ti ludi skroz!! Idemo na more u zemlje, gde nas pljuju, optužuju, vredjaju, ponašaju se prema nama kao divljaci. I opet smo mi krivi.... alo bre, kad će vam se konačno podići svest!? Umesto da predjemo preko toga šta je bilo, SVI MI, jok, ponašamo se kao divljaci. Još srbi pokušavaju nekako da prebrode neke stvari, ajdeeee braća smo... a ta "naša braća" zabijaju nožu ledja. Jadno je.... БУДИМО ЉУДИ!!

Tof

pre 2 godine

Ma kakva CG!!!.Bash nas boli....šta se tamo desava..Samo Srbija !!

dera

pre 2 godine

Ovaj se ne trezni , samo doliva . Jad od ljudi ! Ali me ne cudi to od njih , lopov je svaki takav prodace i brata i majku za nesto para , podguzne muve su u pitanju a njima smrad ne smeta .

Lala

pre 2 godine

Odmah prekinuti izgradnju autoputa prema crnoj gori Srbi koji idu u CG na more moraju znati da vise nisu bezbedni

Jovan

pre 2 godine

Nema dalje, vrhunac ludila, nakon ovoga gradacija za najpokvarenije srbe je" kao Krivokapić".

Milan

pre 2 godine

Ko iole poštuje i voli Srbiju u Crnu goru neće kročiti! Pod hitno obustaviti bilo kakve projekte izgradnje auto puta prema njima! Neka se sami voze do granice i nazad! Doduše ja još od 93.god. prošlog veka nisam kročio u tu nihovu lepu!

Bane

pre 2 godine

Ko je idiot, i pre svega srpski izdajnik, nek ide u tu ustaško-šiptarsku septičku jamu. A, odavde proterati sva ta djubrad i osloboditi Srbiju smrada.

Dragacevac

pre 2 godine

A sustina je da Srbin je uvek blesav i vrlo brzo zaboravlja kao zlatna ribica mozda je to genetski??? licno ja turim tu La Republica los Montenegro la gran gente cruda del mar de mierda na !!!!!...C Opet kazem Molim za Srbiju da pocinje da istera taj Montenegrinski gamad iz Srbije ako nece vlast narod ce se na kraju digne, Vucicu pocinji i cisti u vlast bolje ti je da uradis to.

Aleks

pre 2 godine

Moje pare neće videti...u Crnu Goru ne idem još od 2002. Odoh ja u Grčku, tamo bar smem da kažem da sam Srbin....srećna vam turistička sezona bivša braćo.....

Ya

pre 2 godine

Koliko mi je bilo drago što je Đukanović zgubio izbore toliko mi je i žao što je on ipak uspeo da kupi vlast. Crnogorci su još jednom pokazali svoje pravo lice i mislim da bi Srbija trebala da prekine bilo kakvu vrstu pomoći, dosta smo se ponižavali. Mi ih spašavamo od korone da bi nam za ili nož u leđa! Njihovo more me inače nikad nije privlačili a posle ovoga trebalo bi svaki Srbin da razmisli gde ide....

Miki

pre 2 godine

Abazovic je pozvao Rusiju da ukine zabranu letova za CG sa recima to bi nama bilo jako vazno i korisno.Ovi drugi nas zovu na more jer je to njima bilo vazno.Boze jes li oni normalni?Kako vas nije sramota da se tako obracate velikim narodima vi male protuve, nikogovici i nemoralni ljudi.

Ilke

pre 2 godine

Govoriosam uoči izbora u crnoj gori da je krivokapic trojansko konj u redovima opozicije. Naivne možeš prevariti ali mene NE, šljam običan.

tako treba

pre 2 godine

sad ce drugosrbijanci navaliti u cg na more

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05