• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2021

11:03

TADIĆ OSUO PALJUBU I PO ĐILASU: Lideri opozicije su Vučiću na poklon donosili medalje! Video

printscreen

Politika

TADIĆ OSUO PALJUBU I PO ĐILASU: Lideri opozicije su Vučiću na poklon donosili medalje! Video

Podeli vest

Lider SDS Boris Tadić podsetio je tokom gostovanja na Nova S televiziji da je 2015. godine Dragan Đilas dodeljivao medalje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

 

"Podsećam vas da su neki lideri opozicije donosili medalje Vučiću na poklon! Time su postavili ispod svakog nivoa kredibilnosti političke stranke koje su vodili!", rekao je Tadić. 

Podsetimo, Košarkaški savez Srbije (KSS) je 2015. godine, čiji je predsednik bio Dragan Đilas, na svečanosti u Kući košarke dodelio originalne srebrne medalje sa Svetskog prvenstva u Španiji

Medalja je uručena i tadašnjem premijeru Aleksandru Vučiću, u znak zahvalnosti za pomoć države na putu do svetskog srebra.

Inače, u istoj emisiji Tadić je danas isprozivao i lidera Dveri Boška Obradovića:

"Ne možete očekivati da stranke levog centra, proevrospke orijentacije, nastupaju u opozicionoj koloni zajedno s Dverima. Po mišljenju to je bila greška. U pitanju je stranka koja koketira sa ljotićevstvom i koja je imala ekstremno desničarski pristup. Ja Dverima ništa ne verujem od samog početka, jer je to stranka koja mahala mojom zatvorskom lutkom na izborima 2012. godine", rekao je Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milena

pre 2 godine

Borisu Tadić sada sve smeta, kada je postao nebitan lik na političkoj sceni. Kako to mu nije smetalo dok je bio na vlasti, on nastavlja kao i mnogi drugi iz sadašnje opozicije da im se pamćenje vraća.

Anči

pre 2 godine

Počeli su napadi i optužbe između stranaka opozicije

Gox

pre 2 godine

Najgori presednik u istoriji civek koji se izvinjavao svima zbog Srbije i navodnih zlocina. Civek ne zaslužuje sekundu na TV

lak

pre 2 godine

Tadic je jako losa osoba koja je unazadila Srbiju.

Andjela

pre 2 godine

Opozicija u Srbiji dokazuje da je narod uradio pravu stvar kada ih je sklonio sa vlasti jer bi samo nastavili unistavanje Srbije.

Andjela

pre 2 godine

Do juce ste bili drugovi a danas se svadjate. U stvari nikada niste vi bili drugovi vec poslovni partneri u unistavanju Srbije.

Andjela

pre 2 godine

Sistemnatski ste unistavali Srbiju 12 godina. Sada se medjusobno unistavate jer ne mozete Srbiju.

Mikica

pre 2 godine

Tadicu je sudija odavno odsvirao kraj, zato nema sta da se busa u prsa vise!

Sanja

pre 2 godine

Tadic zna da vise nema nikakve sanse kod gradjana Srbije, ne znam zasto se vise i pojavljuje u politici. Njegovo je davno proslo.

Ivana

pre 2 godine

Boris Tadić nema veziju, dodvorava se Vučiću da bi zaista naivno postupio. Ovo je strašno koliko Boris Tadić teži da uništi Srbiju.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija