• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv Pink

13.07.2021

13:40

PALMA VODI 1.000 POLJOPRIVREDNIKA IZ SRBIJE NA LETOVANJE U GRČKU! Evo zašto BAŠ NJIH! Video

RTV Pink

Politika

PALMA VODI 1.000 POLJOPRIVREDNIKA IZ SRBIJE NA LETOVANJE U GRČKU! Evo zašto BAŠ NJIH! Video

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najavio je da će 1.000 poljoprivrednika iz Srbije o trošku te stranke putovati na letovanje u Grčku

- Kada su u pitanju pripreme za dolazak 1.000 poljoprivrednika iz Srbije, moram da kažem da su to sredstva koja Jedinstvena Srbija dobija iz budžeta na osnovu broja poslanika u parlamentu. Imamo osam poslanika i pripada nam svakog meseca određeni iznos i mi taj novac ne želimo da čuvamo za kampanju, već da vratimo onima koji pune budžet - naveo je Marković za Pink.

On je dodao da će na odmor putovati i manji poljoprivrednici.

- Ove godine je to treća akcija 130 lekara smo vodili u Egipat, 500 u Paraliju i sada poljoprivredne proizvođače. Zašto njih? Siguran sam da oni teško žive, oni koji imaju registrovana gazdinstva, nemaju ni regres, ni topli obrok, ni bolovanje, ni odmor...- naveo je Palma.

Kako je napomenio dolazak poljoprivrednika iz Srbije u Grčku bi mogao biti odložen samo ako bude zabranjen muzički program uživo.

Govoreći o epidemiloškoj situaciji, Palma je rekao da su juče pooštrene mere, ali ne za turiste, već za zaposlene u zdravstvu, vojsci i policiji.

- Svi će morati da budu vakcinisani do 15. avgusta, jer će u suprotnom biti suspendovani - precizirao je Marković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija