• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2021

11:44

Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa monstruoznim ubistvima!

Politika

Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa monstruoznim ubistvima!

Podeli vest

Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima, napisala je Instagramu članica Predsedništa SNS Vladanka Malović, reagujući na pisanje KRIK-a da je Veljko Belivuk na saslušanju izjavio "da mu je Vučić tražio razne usluge"

 

- Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno.  Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac - napisala je Vladanka Malović i dodala:

P.S. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasmina

pre 2 godine

Jedno je istina da su Velja i ekipa pocinili ta ubistva i svedoci smo i mi obicni gradjani, videli smo fotografije gde su nasmejani iznad mrtvih tela.

sanjaj2017

pre 2 godine

same laži i gluposti. ma pustite predsednika da vodi državu a ne stalno ga napadate.

Jelena

pre 2 godine

Svima je jasno da iza Belivuka stoji neko ko mu naredjuje sta da kaze

Lena

pre 2 godine

Očigledno su zaboravili zbog čega su uhapšeni, pa ovakva zlodela ne postoje ni u horor filmovima

Ivana

pre 2 godine

Svi koji imaju veze sa kriminalnom bandom Belivuka moraju da odgovaraju. Ovo je više nego sramota, mora da se uspostavi vladavina prava nema razvoja bez zakona i to je svima jasno.

Ret

pre 2 godine

Pokusaj da se rusenjem Vucica zaustavi Srbija na svom putu. Pokusaj da se dodje do vlasti bez postovanje narodne volje

Jeca

pre 2 godine

Sraman je pokusaj opozicije da svoja (ne)dela svale na predsednika Vucica. Nadam se da ce ovi monstrumi odgovarati

Princip

pre 2 godine

Monstrumi su pohapšeni i to je u ovom trenutku najvažnije. Država je pokazala da je iznad mafije i da pripada narodu, a ne kriminalcima.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija