• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

08:57

Đilase, tvoji besmisleni zahtevi ne bi prošli nigde u svetu! Đukanovićeva analiza opozicionih zahteva od evroparlamentaraca

Politika

Đilase, tvoji besmisleni zahtevi ne bi prošli nigde u svetu! Đukanovićeva analiza opozicionih zahteva od evroparlamentaraca

Podeli vest

Narodni poslanik Vladimir Đukanović ogolio je svu besmisao zahteva dela opozicije u vezi sa izbornim uslovima. Iako, kako kaže nema nameru da brani vladajući SNS čiji je član, Đukanović je u polučasovnoj analizi demonstrirao koliko su besmisleni zahtevi Dragana Đilasa od evroparlamentaraca

Đukanović je u predgovoru videa dao i kratak opis svoje analize, koji prenosimo u celosti:

Trudeći se da uđem u cipele dela opozicije, pre svega one okupljene oko Dragana Đilasa, pokušao sam racionalno da analiziram njihove zahteva za navodno fer i poštene izbore koje su uputili evroparlamentarcima.

Bez namere da branim vlast kojoj i sam pripadam, čak imajući nameru da kritikujem vlast u mnogo čemu, krajnje racionalno pokušavam da sagledam zahteve koji su ruku na srce nesvakidašnji i do sada nikada viđeni bilo gde u svetu.

Otuda je sama po sebi ova tema, bar po mom ličnom sudu, veoma zanimljiva i o njoj se može ozbiljno diskutovati. Najpre, zbog čega su postavljeni ovakvi zahtevi koji realno imaju gotovo nikakve šanse da bilo gde u svetu prođu.

Potom, da li je cilj tog dela opozicije da zapravo i ne izađu na izbore, jer je više nego jasno da baš ne stoje najbolje u narodu. Trudim se da zaista realno iz svih uglova priđem ovoj tematici, jer sam i sam bio svedok prošlogodišnjih nastojanja da se dođe do određnih kompromisa vezanih za izborne uslove.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dušan

pre 2 godine

Đilas je čovek koji oko sebe samo širi negativnu energiju.

Vladimir

pre 2 godine

Ako nije po volji Đikija on se odmah buni ali vreme je da shvati da nikada neće biti onako kako on želi jer to samo može da izazove propast.

Biljana

pre 2 godine

Naravno da su besmisleni, jer ne postoje ti uslovi koji bi njemu obezbedili pobedu a da nema podrsku naroda. A podrsku nema, to nam je jasno.

Tamara

pre 2 godine

Šta njemu vredi da se izborni uslovi svedu na minimum, jedva bi sa 3% prošao na izborima ako i toliko.

Faust

pre 2 godine

Njihovi zahtevi su apsurdni, a mislim da su i oni sami toga svesni, ali nemaju drugo opravdanje za svoj neuspeh i debakl koji će doživeti na izborima, pa im je ovo jedina opcija.

Darko

pre 2 godine

Điki je malo nervozan kad mu nešto nije po volji

Maša

pre 2 godine

Ne postoje ti uslovi koji bi njemu doneli pobedu !

Jovanka

pre 2 godine

Svi su do sada provalili ko je Đilas i da zeli sve u svoju korist!

Alex

pre 2 godine

Đilas ima zahteve za sebe ali niko nece to da mu ispuni, pa moze samo da se ljuti!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija