• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

23.09.2021

14:15

Psovali su nam majku srpsku i vikali: "pobićemo vas"! Udarali su me po leđima i ustima, na kraju su mi izbili zub! /video/

Kosovo onlajn

Politika

Psovali su nam majku srpsku i vikali: "pobićemo vas"! Udarali su me po leđima i ustima, na kraju su mi izbili zub! /video/

Podeli vest

"Nisam bio na barikadama, pošao sam da radim nešto. Nešto su vikali na albanskom, ja nisam razumeo, izbacili su me na asfalt, udarali po leđima, po ustima, izbili su mi zub", rekao je Dragiša Vlašković za Kosovo onlajn prilikom prijema u KBC Kosovska Mitrovica, koga su pretukli pripadnici specijalne kosovske policije kada je sa još dvojicom prijatelja krenuo da seče drva

 

Kako navodi Vlašković "bilo je krvi, tražio sam vodu, ali niko nije hteo da mi da".

- Psovali su nas, i majku, pobićemo vas. Da ll su sada posumnjali da idemo na barikade, ne znam.

Podsećanja radi, trojica Srba povređena su u blizini Brnjaka, kada su ih napali pripadnici specijalne kosovske policije, posle čega su prebačeni u KBC Kosovska Mitrovica na dalje preglede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 3 godine

Sada će vam stici podrška reči od politicara Izdržite braco, ma šta vam god radili. Ee državo moja.

KiM

pre 3 godine

Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, a Crnogorci svojataju svoj manastir iz Cetinja, Albanci svojataju svoje granične prelaze na severu Kosova... a jadnih li Srba koji to sve gledaju i mogu samo da kukaju i kmeče, kako to i rade od 95g..? Možete li verovati da u Hrvatskoj nije bilo NITI JEDNE srpske zastave na Vučićevo huškanje, niti jedne kazne da se puni državna kasa? Kako ih Oluja naučila pameti, a? Očito će morati i Crnogorci i Albanci da svoje Srbe tako dovedu u red ili u kolone? Hrvati u Srbiji da na Dan domovinske zahvalnosti i Oluje dignu svoje zastave jer im to sada omogućio Vučić! Nije vam ovo 91g sada su sve komšije naoružane i za dom spremne, a niko više neće biti toliko dobar ko krivousti Franjo, da pušta žive Srbe u kolonama da glume etničko čišćenje, namesto da budu kolateralne žrtve.

Alo

pre 3 godine

Proverite jesu li mu svi unutrašnji organi na broju?

Baća

pre 3 godine

Pitam se, a verujem i većina ogorčenih Srba, šta rade naše specijalne žandarmerijske snage? Dokle će se tolerisati teror Kurtijevih terorista? Gde je KFOR? EULEKS? Čeka se, izgleda, da padne krv. Srbija ne sme više da se sramoti i čeka da neko drugi reši njene probleme. Imamo jedinice koje te bandite mogu da počiste za kratko vreme i da donesu slobodu potlačenom srpskon narodu na KiM. Avganistan se borio i izborio za slobodu od američkih okupacionih snaga. Može i Srbija.

Cetinje

pre 3 godine

Pa Kosovo nije Afganistan, i Srbija nije Amerika. Hrvati mrze Srbe, Albanci mrze Srbe, Bosanci mrze Srbe, Slovenci mrze Srbe, a sad pazi i Crnogorci mrze Srbe.... pa boga li vam, nesto nije u redu sa "nebeskim narodom", ako te svi komsije mrze, to je zato sto ti mrzis sve. Prema tome kako je rekao vas otac "Laz je osobina Srpskog roda". I bas ste dosadni i providni sa ovim lazima vise. Dosta vise bre lazljivci!!!

Jovana

pre 3 godine

Eto kako mi ne znamo! Umesto sada da slikamo svu trojicu povređenih i to iz uglova gde se najviše i najgore vide povrede, krv i modrice i da to predstavimo kao pokušaj ubistva golorukih mladića na nacionalističkoj osnovi, mi im stavljamo maske na usta. Da su u pitanju Albanci, znate već šta bi oni uradili i kako bi ceo svet već to video kao pokušaj genocida.

307 Alka 27 Oluja

pre 3 godine

Da li vam je jasno zašto Hrvati kažu da je divota slušati četnike kako kukaju i kmeče, još od 95g pa dok su živi...?

Baća

pre 3 godine

Još nešto. KFOR ne ispunjava svoj mandat da pravi bezbedno okruženje za sve na KiM. Očigledno je da, politikom svojih vlada, asistira šiptarskim banditima u nasilju nad golorukim Srbima. Ako su naše jedinice u garnizonima u Novom Pazaru i Kraljevu u povišenom stepenu pripravnosti, pitam se šta se čeka. Ako KFOR ne ispunjava svoj mandat pod okriljem UN, onda Vojska Srbije treba da zaštiti srpski narod. Nema druge. Šiptari se neće zaustaviti rečima.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija