• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2021

13:20

TRAŽE ĐAVOLA! Šiptarski specijalci provociraju - okupljenim Srbima na Jarinju rukama pokazuju albanskog dvoglavog orla!

Kosovonline

Politika

TRAŽE ĐAVOLA! Šiptarski specijalci provociraju - okupljenim Srbima na Jarinju rukama pokazuju albanskog dvoglavog orla!

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije albanskih specijalaca koji provociraju okupljene Srbe pokazivanjem dvoglavog orla koji simboliše takozvanu veliku Albaniju

- Provokacije od strane Kosovske policije upućene našem narodu na barikadama - opis je fotografija na društvenim mrežama.

 

 

Podsećanja radi, kriza na severu Kosova i Metohije je ušla u sedmi dan.

Protest Srba nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga šiptarske policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, kao i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica i dalje traje. 

Nekoliko aviona Vojske Srbije juče je u više navrata nadletalo Jarinje i Brnjak.

Premijerka Srbije Ana Brnabić iz Njujorka poručila je da je Srbija spremna na dijalog, a očigledno je da Priština nije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Neka provociraju, kukavice. To je jedino što im je preostalo. Ako pokušaju da upotrebe silu, zna se šta ih čeka iza administrativne linije. Razbežaće se kao zečevi.

Pitanje

pre 2 godine

Ne tropi. Pretukli su Srbe i nikome nista. Narod na barikadama provocita policiju, pa i ovde smo gledali klipove o tome.

hehe

pre 2 godine

cekaj da im odu ameri ko u avganistanu makar i za 100 godina... videce svoga boga... ima da budu veci srbi od srba koliko cemo ih nauciti pameti :) na zalost mozda necemo biti zivi da docekamo ako se oduzi...

miki

pre 2 godine

Svaki put kad dobijemo po usima, javi se neko,a ponekad i sam predsednik i kaze "samo neka probaju". Srbi odozdo, ne ovi sto saradjuju sa Albancima i sto sede u Vladi, vam porucuju da nas ne branite vise.

marko

pre 2 godine

Ostalo im da prkose pre nego što podviju repić. Dogodine u prizrenu.

Ja

pre 2 godine

Takvi internet ratnici vec deceniju vicu dogodine u Prizrenu, Kninu itd, a zbog vas kukavica i jeste tako.

Marko

pre 2 godine

Tito je trebao te albance da naseljava u njegov Kumrovec a ne na Kosovo

maks

pre 2 godine

Izgleda da se sprema traktorijada s juga. "spremte se spremte" traktori.... :)))

Revnosan

pre 2 godine

Dvoglavi orao je nacionalni simbol albanaca sta je dakle u tome lose?

Balkan

pre 2 godine

Stalno se prica od ovom dvoglavom orlu, pa i nas orao ima dve glave i mnogo je lepsi, hajde da smislimo znak za naseg orla pa da ih tako provociramo, jer prihvatanje njihovog znaka kao nesto bitno, pa se nerviramo, vrati istom merom samo lepsom ako moze, Ziveli

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija