• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

26.10.2021

10:55

Automobil "Pink Lady" osvojio Padovu! Video

printscreen RTV Pink

Politika

Automobil "Pink Lady" osvojio Padovu! Video

Podeli vest

Na prestižnom sajmu u Padovi Željko Mitrović, vlasnik RTV Pink, predstavio je "Pink car" namenjen auto trkama

 

Luksuzni "Pink car" zasijao je punom sjaju tokom svetske premijere na sajmu u Padovi i u startu se u svojoj kategoriji odmah izdvojio od ostalih.

Ekskluzivni dizajn učinio je ovaj moćni automobil još posebnijim, prvi je u pink boji, a jedini je u svojoj klasi koji koristi alternativnu ekološku energiju. Pink media grupa posebno je ponosna što će ruzičastu lepoticu voziti dame, koje će zahvaljujući uspešnim karijerama, najbolje predstavljati Pink imperiju.

Završen sajam

Hvala svima! Zatvara se nezaboravno izdanje Auto e Moto d'Epoca. Bila su to fantastična četiri dana! Nastavite da volite i uživajte u svojoj "klasici" i ... Vidimo se 2022!

 

 

Ova ruzičašta lepotica koristi dobro poznati V8 motor od 504 konjske snage, koje je projektovao Ferari, a proizveli su ga Maserati i Alfa romeo. Njena prednost je i što razvija brzinu od 340 kilometara na čas, kao i to što ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1,9 sekundi.

Vlasnik i osnivač Pink Media Group Željko Mitrović rekao da je prezentacija bila fenomenalna, kao i da je ovo zvanično prvo pojavljivanje Pink Lady.

- I mene je iznenadila ovolika gužva. Prezentacija je bila fenomenalna. Ovo je bilo zvanično prvo pojavljivanje našeg trkačkog automobila, koji smo radno nazvali Pink Lady. Ja sam objasnio u govoru koji sam imao, da su "Monte Carlo Motors" i "PR-DC" sklopili timove i došli do toga da naprave jedan jako dobar auto, trkački, koji je zapravo prvi u GT klasi u tri stvari. Prva, koristi bioetanol i gas, druga, što ima isključivo ženski tim, to su tri šampionke na koje smo veoma ponosni. Možda pobeda na trakama nije najvažnija, ali to što smo izabrali da imamo ženski tim to je važna stvar, zato što automobilizam nikako nije samo muški sport. Žene su možda najvažnija stvar na ovoj planeti, jer bez njih nema života, a nema ni nas - rekao je Željko Mitrović, vlasnik i osnivač Pink Media Group.

- Tako da je i taj slogan koji sam pustio pre nekoliko dana "Pink zna da žene vladaju svetom, a Vi?" izazvao pažnju. Čini mi se i da je delimično gužva bila i zbog toga. I treća stvar, ovo je prvi srpski tim u GT klasi u internacionalnoj konkurenciji. Tako da ćemo imati tih desetak trka po svetu. Sve kada se sabere i oduzme, iznad svih je očekivanja koliko je Pink Lady izazvao pažnje. Videli ste koje sve bio prisutan, tu su bili predstavnici najvećih svetskih kompanija u oblasti proizvodnje automobila, kao i predstavnici različitih medija iz Italije i Evrope, do toga da su bili kod našeg Miloša Pavlovića i raznih drugih vozača Formule 1. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan i idemo dalje - istakao je Mitrović.

Na tradicionalnom sajmu u Padovi predstavljeno je oko 1600 izlagača u više hala. Uzdahe su mamili i skupoceni sportski automobili sa cenama i preko 300.000 evra, ali je ipak posebnu pažnju privukao Pink car koji bi i ljubitelji automobila uskoro mogli da vide u Beogradu, možda čak i pre početka prvih trka, koje su zakazane za kraj novembra.

- U novembru imamo "Rimsku trku", to je neki 28. novembar, posle u decembru, pa onda je i celo proleće u nekakvim trkama. Ako budemo stigli dovešćemo je do Beograda da je Srbija vidi, mi smo srpski tim i na to smo veoma ponosni - rekao je Mitrović.

Uz ovu besprekornu lepoticu savršeno pristaju žene koje će je i voziti na najprestižnijim auto trkama. Tri dame, koje su deo tima Aleksandra Galo, Vanina Ickk i Tamara Vidali, svojevrsni su simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija i sa ovim automobilom teže ka novim pobedama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(FOTO) Najnoviji snimci Titanika otkrili strašnu istinu, ali tu je i veliko otkriće! Pronđena "Dijana od Versaja!'
Svet na nogama

(FOTO) Najnoviji snimci Titanika otkrili strašnu istinu, ali tu je i veliko otkriće! Pronđena "Dijana od Versaja!'

Jedan od najpoznatijih brodova na svetu, 'Titanik', potonuo je u aprilu 1912. nakon što je udario u santu leda, što je rezultiralo gubitkom 1.500 života. Olupina Titanika je godinama bila jedna od najprepoznatljivijih u dubinama Atlantika, ali najnovije slike koje su snimili podvodni roboti otkrili su efekte sporog propadanja najpoznatije ograde broda nakon više od 100 godina pod morem.

03.09.2024

21:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija