• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2021

12:41

OVO SU STVARI KOJE PRAVE RAZLIKU IZMEĐU VUČIĆA I BIVŠEG REŽIMA! /VIDEO/

printscreen RTV Pink

Politika

OVO SU STVARI KOJE PRAVE RAZLIKU IZMEĐU VUČIĆA I BIVŠEG REŽIMA! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je polaganju kamena temeljca za igradnju japanske fabrike električnih motora Nidek. Predsednik je istakao da je u Novom Sadu otvorio osam novih fabrika

- Ja sam ponosan na rezultate, ponosan sam na to da sam u Novom Sadu osam novih farbika otvorio a 40 godina pre toga nula fabrika otovreno, krompir, a da ne govorimo koliko ih je zatvoreno - istakao je predsednik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mina

pre 2 godine

svaki dan se otvara po neka fabrika,ljudi dobijaju priliku da rade i da posteno zarade novac za svoju porodicu...

Nešo N

pre 2 godine

Dok je bivša vlast zatvarala fabrike, a radnike ostavila na ulici, ovi sada otvaraju nove fabrikeu kojima se upravo ti radnici zaošljavaju.

Teodora

pre 2 godine

Bivsem rezimu je bila bitna samo licna korist , zato ih niko nece.

Ana

pre 2 godine

Prethodna vlas je mnoge porodice unesrecila, zatvorivsi brdo fabrika i ostavljajuci ljude bez kore hleba. za razliku od danasnje vlasti koja radi sve suprotno.

Tina

pre 2 godine

Bivša vlast je Srbiju dovela do dna. Bila je niko i ništa. Sa Vučićem danas je priznata i poštovana u svetu. Ekonomski jaka i stabilna.

Neda

pre 2 godine

Разлика је тако велика и очигледна , нико је не може оспорити, само они којима смета туђ успех и резултати рада , а резултата је било и биће их још!

Maja

pre 2 godine

U svakom smislu se vidi boljitak i napredak. Otvaraju se fabrike najviše nego ikada do sada, ljudima je omogućeno da rade, bore se za svoju budućnost i bolje sutra u svojoj državi, što je najvažnije od svega. Samo neka se ovako nastavi i mi ćemo biti zadovoljni.

Jasmina

pre 2 godine

Ono što će svakog čoveka istaći i odvojiti od ne radnika je rad, a time se oličava predsednik Vučić. Prednošću i radom i brigom za napredak Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija