• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2021

18:16

CECO, KAKO SE BORIŠ ZA ŽIVOTNU SREDINU U BUNDI OD 20.000 EVRA?! Šta na to kažu onih 100 ubijenih činčila za to krzno na tebi?

printscreen

Politika

CECO, KAKO SE BORIŠ ZA ŽIVOTNU SREDINU U BUNDI OD 20.000 EVRA?! Šta na to kažu onih 100 ubijenih činčila za to krzno na tebi?

Podeli vest

Poznata glumica Svetlana Ceca Bojković držala je danas potresan govor o "opstanku i očuvanju životne sredine" na protestu ispred Vlade. Bojkovićka je za taj govor izabrala ni manje ni više nego bundu od prirodnog krzna

Da je cela priča o protestima lažnih ekologa lažna, dokazuje i Ceca Bojković. Ona se "bori" za životnu sredinu u bundi od prirodnog krzna od 20.000 evra.

Ostaje samo pitanje, ko se bori za zdravlje onih 100 činčila ubijenih zbog Cecine bunde?!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 2 godine

Cincile su stradale za 20 000 eura a ova baba ce stradati od poganog jezika !

Stockholm

pre 2 godine

Senilna i pijana babetina?‍♀️cemu se cudite?‍♀️

TT

pre 2 godine

Kakve veze imaju cincile i ostali glodari sa ocuvanjem.zivotne sredine? -.-

Ljubiša

pre 2 godine

To je teško da ti shvatiš. Potamani sve komarce na svetu, pa ćeš videti, da će zbog nestanka komaraca, nestati i sveta. Pročitaj nešto oametno, a ne kao tvoj gazda, "Majn Kamp"...

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Za zivotnu sredinu se bore ljudi koji jedu (zderu) meso, nose krznenu i koznu odecu i obucu, voze besne automobile umsto da koriste biciklo. Oni bi i jare i pare al ne ide dragi moji. Nigde u svetu nisam video toliko licemerja kao kod nasih ekologa i opozicionara. Nigde. Jedino im je Viola mozda ravna u svom licemerju posto i ona koristi zelene da propagira crnu svastiku.

Ljubiša

pre 2 godine

Pa je l' vi zaista mislite da ona zna gde je došla? Popila poka litre viskija, dva bensedina, pa misli da se snima neka serija, pa kad je već tu, da zaradi nešto. Sve se "plašim" da je ona iz ubedjenja tu. Neko cvokoće za 10 evra, 2 sata, a ona za 5 minuta uzme za dva sanduka viskija. Taman da ima do sledeće subote.

Knezevic Zoran

pre 2 godine

Baba nece vise biti ambasadorka pa. je zbog toga postala "ekologicar"?! Nervira je sto vise nece moci da nabavlja viski po povoljnoj ceni iz diplomatskog magacina. Bila je ona i, ako se secate i "antivakser", sve dok nije dobila koronu, a onda, nije odbila mesto u prestiznoj klinici na Dedinju. Mislite da je pocrvenela zbog tolike "principijelnosti"?

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija