• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2022

08:14

Đilas i Marinika ponovo "udaraju": Novače, išao si po Srbiji i delio deci koronu! VRHUNAC KAMPANJE ĐILASOVSKIH NOVINA PROTIV ĐOKOVIĆA!

Fotoilustracija/Reuters/Beta/Tanjug

Politika

Đilas i Marinika ponovo "udaraju": Novače, išao si po Srbiji i delio deci koronu! VRHUNAC KAMPANJE ĐILASOVSKIH NOVINA PROTIV ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Đilasovske novine još jednom su napale najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

 

U sramnom tekstu đilasovskih novina pod naslovom Uz pehare delio i korona virus Dragan Đilas i Marinika Tepić se obračunavaju sa najpoznatijim Srbinom.

ĐILASOVSKE NOVINE PORUČUJU ĐOKOVIĆU - AUSTRALIJA JE SA PRAVOM BESNA NA TEBE!

Jasno je da napadaju sve ono dobro i vredno u Srbiji, pa je tako na red došao i Novak Đoković, koji našu zemlju godinama predstavlja u najboljem svetlu širom sveta. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Đilasovci, mrzitelji svega srpsko, možete samo da mrzite i Novaka i sve srpsko ali ni pod prozor ne možete da pljujete! Jer za vašu odvratnost i mizeriju svaki prozor je previsok i nedostižan čak i za pljuvanje! Crknite od svoje mržnje i zla! Mi vas ne mrzimo, a mi smo normalni građani Srbije, građani koji vole svoj narod i svoju Srbiju, vi ste nama samo odvratni! ŽIVEO NOVAK ĐOKOVIĆ! ŽIVELA SRBIJA!

Bane

pre 2 godine

Dokle će ta strana stoka da vršlja po Srbiji? Ej, Srbijo. Da li si skroz propala kad su ti takvi zlikovci i idioti na slobodi?

AS

pre 2 godine

OVIM SKOTOVIMA NIŠTA OSIM NOVCA NIJE SVETO. PLJUJU PO SVAKOM I NI BOGA SE NE BOJE.

Mirjana

pre 2 godine

Jadnici,nisu ni svesni da to sto pljuju po frugima pljuju po sebi,jel to su oni sve odvratno i negativno.Tako ce i ziveti,to ce im se prilepiti.pustite budala ima i takvih u narodu.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija