• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2022

13:35

RETORIKA VLADETE JANKOVIĆA JE OPASNA! Smajlović: To je radio Buš uoči napada na Irak - PROTIVNIKA TREBA UNIŠTITI I ISTREBITI! (VIDEO)

printscreen

Politika

RETORIKA VLADETE JANKOVIĆA JE OPASNA! Smajlović: To je radio Buš uoči napada na Irak - PROTIVNIKA TREBA UNIŠTITI I ISTREBITI! (VIDEO)

Podeli vest

Novinarka i kolumnistkinja "Nedeljnika" Ljiljana Smajlović ocenila je retoriku Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda, Vladete Jankovića, kao opasnu...

 

- Vladeta Janković označava vlast kao zlo! To je govorio i Buš u SAD pre nego što će napasti Irak! Kad označiš nekoga kao zlo, to znači da se taj mora UNIŠTITI I ISTREBITI! - rekla je Ljiljana Smajlović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krstic

pre 2 godine

Vladeta, kakav burek voli DjilaS? Požuri, nemoj da mu se ohladi.

Sanja

pre 2 godine

Vladeta govori kako mu Djilas naredi. To je svima ocigledno jasno. Daleko ce dogurqti uz takvog ucitelja

Toza

pre 2 godine

Mnogi su hteli Srbe istrebiti ali nije uspelo. Tesko da ce Jankovicu i klapi njegovoj to uspeti.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija