• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.02.2022

13:03

Moraću da imam zamenika jer nemam iskustva u vođenju grada, a i u devetoj deceniji ne mogu da radim dovoljno efikasno!

printscreen

Politika

Moraću da imam zamenika jer nemam iskustva u vođenju grada, a i u devetoj deceniji ne mogu da radim dovoljno efikasno!

Podeli vest

Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, koji se već "proslavio" izjavama da će premestiti spomenik Stefanu Nemanji u Marinkovu baru ili u Borču, kao i da će prvo, po dolasku na novu funkciju, "zabraniti Lešće", rekao je danas da će morati da ima zamenika jer čovek u njegovim godinama ne može efikano da radi taj posao zbog bioloških ograničenja...

 

- Moje godine, sa druge strane, jesu hendikep jer ima stvari koje u 9. deceniji ne možete da obavljate dovoljno efikasno! Imaću zamenika jer nemam iskustva u ovom poslu i zbog bioloških ograničenja -rekao je Janković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 2 godine

Zaista se nadam da kada ostarim neću izgubiti razum. Morat ću staviti na papir sam sebi neke stvari jer čovek nikada ne zna a ne bi da se brukam kao ovaj.

ratko

pre 2 godine

neces ti na primirisis Beogradu ma neces ni u donjem brijanju ,stoko jedna

milan

pre 2 godine

Slazem se da poslove gradonacelnika grada treba da obavlja mladja osoba od Vladete Jankovica. Ali ne vidim problem u tome sto je rekao da mu treba pomocnik-zamenik. To je i sada tako u Beogradu, gde Vesic obavlja sve, a gradonacelnik se pojavi za slikanje...

Vla

pre 2 godine

Bolestan je covek, neka dodje u borski okrug, neka se javi bori. G on ce da ga izleci

ssss

pre 2 godine

Prijatelju, idi na Kalemegdan i krckaj penziju. Odakle ti moralno pravo da u tim godinama zamajavas narod?!

Pera

pre 2 godine

Ovaj stvarno misli da će neko da glasa za njega.... Svašta...

zora

pre 2 godine

A zamenik ce biti masinski mozak. Aj matori ne s. sedi kuci i uzivaj sa unucima i pra unucima zajebi dno Srbije, sramota od obrazovanja koje imas.

Zoran

pre 2 godine

Kad je ova karikatura od čoveka pa nešto radila. U 35 je konačno završio fakultet, a onda se zamlaćivao na poslovima sa kojima nije imao blage veze. Ali hoće čovek da bude glavni, prevazišao je i Petra Stambolića koji je upamćen na putu za aerodrom kada je pitao: jel mi to negde idemo, ili nekog čekamo?

Njanja

pre 2 godine

U devetoj deceniji života čovek treba da živi na selu da ima životinje i da čuva unuke a ne da se kandiduje za gradonačelnika.

lala

pre 2 godine

Zbog čega tolika briga oko vođenja Beograda kao graodačelik kada to za sto života nećeš biti.

Amater

pre 2 godine

KABINET I PRIJEM GRADJANA U GERENTOLOSKOM CENTRU...VAS BUDUCI GRADONACELNIK.

Rade R

pre 2 godine

Pa "gospodine", za šta ste vi kandidat! Trojanskog ili onog običnog! Ali u svakom slučaju, Đilas neće uspeti da ujaše u ni jednu državnu instituciju države Srbije!

Dejan

pre 2 godine

Zato u devetoj deceniji možeš da se prodaš,jado jadna.

Fikus

pre 2 godine

Ljudi bez trunke stida i morala ... Besaramno, kaže da ne zna i nema pojma o vođenju grada, da je star i da u 9. deceniji nije za takav posao ali ga to ne sprečava da se kandiduje za gradonačelnika Beograda. Znači otvoreno priznaje da će on da bude samo FIKUS u kabinetu gradonačelnika, koji će se tu pojaviti oko podne da popije kaficu a Đilas & Co će da pljačkaju grad bez bilo kakve kontrole i prepreka. Ma divno, građani glavnog grada su oduševljeni ...

Edo Bakarec zapovjednik 106 br

pre 2 godine

Traže zamenika gradonačelnika? Eto prilike za Gorana Vesića ?

Perica

pre 2 godine

Pa samo još da te izaberu. Nego najbolje u starački dom pa tamo se proglašavaj i za predsednika i načelnika i šta god hoćeš. Senilna budala.

Boža

pre 2 godine

Izlapeo deda, ali nije glup. Odma in da se izvadi, da kaže da neće da bude odgovaran za pljačku, već taj njegov (ne daj Bože) budući zamenik.

Daka

pre 2 godine

Sta je nateralo Vladetu da u svojim godinama izigrava Djilasovu maskotu?

Slaki

pre 2 godine

Svako postovanje za Vase godine. Ali cemu kandidatura ako smatrate da niste sposobni za neku funkciju?!

ON

pre 2 godine

Opet jedna podla jeftina finta, zna se da matori neće moći dugo pa moraće da ima zamenika, prilika za Brainless Dragana!

Tara Aleksić

pre 2 godine

Vladeta bi trebao da uživa u ovim poznim godinama, i da ih provede sa voljenim osobama. A ne da se bruka i radi sve kako mu Đilas naredi.

Lena

pre 2 godine

Janković u skladu sa svojim godinama, ne može da pohvata šta mu sve Đilas govori i samim tim se i sam pogubi u lažima i izmišljotinama!

Zara

pre 2 godine

Čovek ima godina koliko ima, i blamira se konstantno... Malo mi ga je i žao što je pao pod uticaj Đilasa, ali i kad malo bolje razmislim i nije. Nema Vladeta dve godine...

Bezimeni

pre 2 godine

Bez obzira na ime,minule rezultate,političku prišlost i sadašnjost,nekome ko je ušao u 9.deceniju života pametnije je da se usresredi na miran,sadržajan ostatak života! Veliki su rizici njegove “želje” za funkcijama od velikog značaja za dva miliona gradjana! Čak i kada bi se desilo čudo da se “dokopa” f-je gradonačelnika, sudeće po njegovom vidjenju prioritetnih poteza na toj f-ji, vrlo brzo bi se pitao:Ko me gurnu! Čudna je ljudska želja za vlašću čak i po cenu blamiranja!

LjiljanaSimic

pre 2 godine

Zaista me je blam da citam izjave ovog gospodina, uz duzno postovanje. Vladeta pa kako Vas prevarise da prihvatite da se igraju sa vama???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija