• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2022

10:04

Đilasov džuboks Dušan Nikezić pokušava da unizi sve što država kriznim momentima čini!

Tanjug

Politika

Đilasov džuboks Dušan Nikezić pokušava da unizi sve što država kriznim momentima čini!

Podeli vest

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je reagovao na saopštenje, kako je rekao, Đilasovog džuboksa Dušana Nikezića i napomenuo da sa njegovih besmislenih hiljadu zašto, postoji i više od hiljadu zato


 

"Nikezić po starom običaju pokušava da unizi sve ono što država u kritičnim momentima čini, očigledno emitujući gazdine antisrpske stavove. Toliko o dušebrižnicima, kojima je sada odjednom problem i to što se država na vreme, odgovorno i planski priprema za eventualne teške trenutke, imajući u vidu isključivo dobrobit građana i nacionalne interese", napomenuo je Mali i naglasio da takve besmislene izjave teško mogu da ih dovedu do pobede na izborima.
 
Mali je naveo da je, kada su u pitanju energenti, kao i osnovne životne namirnice, Srbija obezbeđena.
 
"Mrziteljima Srbije smeta i grašak, i pšenica i rezerve nafte koje imamo, kao i činjenica da se trudimo da u dužem periodu obezbedimo uredno snabdevanje. Situacija je teška u celom svetu, a Srbija nije i ne može biti usamljeno ostrvo. Mi smo uspešno prebrodili izazove koje smo imali zbog pandemije virusa korona, izdvojili smo čak 8,8 milijardi evra pomoći privredi i građanima. Sve to smo uspeli jer za razliku od vas, imamo stabilne finansije i mogu da kažem da država ima dovoljno novca, uprkos brojnim izazovima. Ne bi bilo tako da zbog vas nismo bili prinuđeni na teške mere i fiskalnu konsolidaciju. Ali, uspeli smo da uštedimo, imali smo četiri godine suficit u budžetu i građani ne treba da brinu zbog vaših loših izjava koje unose paniku. Oni znaju da je država do sada ispunila svako obećanje, u dan i u dinar", napomenuo je Mali i istakao da je javni dug pod kontrolom i na nivou od 51,5 odsto.
 
Kako je Mali rekao, Nikezić, jedan od eksperata za propast, iznova postavlja pitanje i Beograda na vodi, uporno zaboravljajući da su oni u tom delu Beograda gajili žabokrečinu.
 
"Ponosni smo na sve što činimo i na velike projekte koje smo pokrenuli, a za koje ste mislili da se nikada neće realizovati. Na vašu žalost, taj nekada najružniji deo grada, postao je ponos prestonice", rekao je on,  podsetivši da se u Srbiji nikada više ne gradi, čak 10 auto-puteva,kliničko-bolnički centri i realizuju drugi projekti, isključivo usmereni ka boljoj budućnosti građana.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MILA

pre 2 godine

Naša zemlja je neutralna, ne meša se i ne iznosi sud o ratu između Rusije i Ukrajine i smatram da je to mudro rešenje u tako teškoj situaciji.Srbija mora da zaštiti interese svoje zemlje i građana i zato nećemo nasedati na ucene EU.

MILA

pre 2 godine

Pritisci na Srbiju su veliki i strašni i treba ih apsolutno osuditi.Pritisci dolaze sa svih strana ali predsednik Vučić se junački nosi sa tim.

MILA

pre 2 godine

Jako je važno da se izađe na kraj sa svim ovim pritiscima koji dolaze iz celog regiona.Treba da se poštuje jasan stav i odluka po pitanju Rusije.

MILA

pre 2 godine

Jako je važno da se izađe na kraj sa svim ovim pritiscima koji dolaze iz celog regiona.Srbija ima svoj stav i svoje principe.

Drina

pre 2 godine

I Đilas i Nikezić moraju da znaju da građane niko ne može da prevari. Oni najbolje znaju ko vodi politiku u njihovom interesu i tome daju svoje poverenje.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija