• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2024

11:10

Mali razobličio nove laži Nikezića: Sedi, jedan!

Ata images

Politika

Mali razobličio nove laži Nikezića: Sedi, jedan!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali razobličio je nove laži Dušana Nikezića.

''Nikeziću, ono što komentarišete, a da se niste potrudili ni da pažljivo saslušate, a kamoli razumete, je strateški plan i mogućnost daljeg rasta srpske ekonomije koja traži nove izvore za taj rast.

Ko zna koji put niste razumeli o čemu sam pričao. Ponoviću sporije. Nisam rekao da bi korišćenje potencijala litijuma proizvelo rast ukupnog BDP-a od 16 odsto, već da bi taj rast iznosio 16 odsto od godišnjeg BDP-a (iz 2023. godine) ukoliko bi se napravio čitav lanac vrednosti otvaranjem fabrika, 20.000 novih radnih mesta i proizvodnjom baterija i električnih automobila u Srbiji. Dakle, opet niste slušali na času.

Vi ste imali svoju šansu da razvijete Srbiju kada ste bili na upravljačkim pozicijama, ali ste je doveli do bankrota i niste iskoristili baš nijedan potencijal koji Srbija ima. Danas kada smo najbrže rastuća ekonomija u Evropi sa rastom BDP-a od 4,7 odsto u prvom kvartalu ove godine, kada smo na trasiranom putu da dostignemo prosek plata od 1.400 evra i penzija od 650 evra, kada smo otvorili 500.000 novih radnih mesta i nezaposlenost spustili sa Vaših 25,9 na 9 odsto, čitam vaše tugaljive komentare, i ne mogu da se ne zapitam kako ste toliko dugo držali građane u ekonomskom besmislu, siromaštvu i u zemlji bez ikakve perspektive.

Sedi, jedan!'', napisao je Mali na društvenim mrežama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija