• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

04.03.2022

12:07

ĐILASOVCI POKUŠALI DA SLAŽU, ali Savet Evrope poručuje: USLOVI ZA IZBORE U SRBIJI FER!

printscreen

Politika

ĐILASOVCI POKUŠALI DA SLAŽU, ali Savet Evrope poručuje: USLOVI ZA IZBORE U SRBIJI FER!

Podeli vest

Delegacija Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) zaključila je da su izborni uslovi u Srbiji fer, uprkos pokušajima pojedinih nevladinih organizacija i medija pod kontrolom Dragana Đilasa da im poture laži o predizbornoj atmosferi

Generalna atmosfera je mirna, a svi politički kandidati mogu da vode kampanju slobodno i bez ograničenja – zaključeno je u saopštenju delegacije koju je predvodio Aleksander Pociej, poslanik iz Poljske.

U saopštenju je, međutim, navedeno da su im u razgovorima koje su imali sa “predstavnicima civilnog društva i medija” sagovornici “opisali napetu političku situaciju i dominantnu poziciju vladajuće stranke u javnoj sferi”.

Predstavnici delegacije očigledno nisu naseli na ove laži medija i organizacija pod Đilasovom kontrolom, pa su na kraju doneli zaključak da su uslovi za izbore koji će biti održani 3. aprila – fer.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

Kakav direktan udarac za Đilasa i njegove srbomrzce i to od Saveta Evrope !

Jovan

pre 2 godine

Pokušali da slažu? Pa oni ne pokušavaju već samo to i rade. Čim zinu oni slažu.

Nemanja

pre 2 godine

Đilas neće isterati po svome. Svima je dovoljno da pogledaju tu odvratnu facu i da im bude jasno o kakvom ljudskom profilu se radi.

Bojann

pre 2 godine

Đilaovaci znaju samo da lažu, mažu , prete i teže vlasti bez izbora.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija