• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2022

14:40

KAO GLAVNA IM TEMA RAT U UKRAJINI, A GLAVNI SAGOVNORNICI SAMO ĐILASOVI KANDIDATI!

Fotoilustracija

Politika

KAO GLAVNA IM TEMA RAT U UKRAJINI, A GLAVNI SAGOVNORNICI SAMO ĐILASOVI KANDIDATI!

Podeli vest

Nedeljnik "Vreme" objavio je tekst sa navodnom temom da je rat u Ukrajini "progutao" izbore, a za sagovornike su zvali samo opozione kandidate

 

Iako je navodna tema rat u Ukrajini, opozicionari nisu propustili priliku da to iskoriste u svoju promociju u pokušaju da prikupe neki glas. 

Ipak, s obzirom na to da se predsednički kandidat Zdravko Ponoš "sprdao" sa time što predsednik Aleksandar Vučić ističe da ćemo hrane imati dovoljno, rekavši da je "Vučić obezbedio šećer i so, а obećao је i da će biti pitke vode", nije baš jasno kako misle da dobiju podršku naroda. 

Zdravko Ponoš, predsednički kandidat koalicije Ujedinjena Srbija:

- Svet se drma, ali Vučić је obezbedio šećer i so, а obećao је i da će biti pitke vode. Kombinujući nekompetentnost, bahatost, ulizništvo i manipulaciju strahom, sistematski odvlači fokus pažnje javnosti od izbora.

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke:

- Vlast је pokazala za ovih deset godina šta zna i ume, razorila је državu i njene institucije, i ne smemo da dozvolimo da se to nastavi i posle ovih izbora. Stabilnost koju Vučić promoviše zapravo je lažna stabilnost. Ako је nešto pokazao svih ovih godina, onda je to da predstavlja faktor nestabilnosti.

Neboša Zelenović, nosilac parlamentarne liste koalicije Moramo:

- Moramo u kampanju da uvedemo životnu vedrinu. Veliku tragediju ukrajinskog rata vlast spinuje kao natčovecansku borbu svog heroja protiv mračnih sila koje vladaju svetom, sve začinjeno širenjem panike petparačkim pričama.

Biljana Stoјkovć, predsednički kandidat koalicije Moramo i Skupštine slobodne Srbije.

- Kriza svakako doprinosi slici koju režim želi da nam projektuje: izmučeni, odgovorni, neispavani državnik koji bdi nad narodom. Sve ostalo, sav kriminal, korupcija, uništavanje medijskih sloboda, priprema krađe izbora sada su u drugom рlanu.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija