• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2022

22:16

VUČIĆ PREVARIO ZAPAD, UPLAŠIO IH KRIZOM I NESTAŠICOM HRANE! Miroslav Aleksić prolupao, novom teorijom zavere nasmejao građane Srbije!

Printscreen

Politika

VUČIĆ PREVARIO ZAPAD, UPLAŠIO IH KRIZOM I NESTAŠICOM HRANE! Miroslav Aleksić prolupao, novom teorijom zavere nasmejao građane Srbije!

Podeli vest

Potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić, upao je u paranoju zbog odmerenih poteza Vlade Srbije koja čine sve da u vreme svetske krize osigura da građanima Srbije ništa ne nedostaje, pogotovu životne namirnice

Miroslav Aleksić, koji očigledno nije svestan događaja koji iz dana u dan menjaju svet, u intervjuu za tajkunsku Nova S izneo je mišljenje da je priča oko nestašice hrane - namerno izazvana.

I dok predsednik Aleksandar Vučić obilazi skladišta kako bi se lično uverio da ni u najgorem kriznom scenariju, koji se dešava zbog sukoba u Ukrajini, građani Srbije ne bi bili izloženi nedostatku namirnica, Aleksić iznosi "teoriju" da je sve - izmišljeno.

"Stručnjak" Aleksić tvrdi da je sve smišljeno kako bi se građanima uzeo novac, onaj koji im je Vlada Srbije dala u sklopu državne pomoći uoči i nakon izbora.

Potpredsednik Narodne stranke, osim što očigledno ne zna šta se dešava u svetu, izgleda nije svestan ni onoga što se svakodnevno dešava u sopstvenoj zemlji.

Vlada Srbije je na vreme preuzela sve mere kako bi osigurala da njenim građanima sve namirnice budu dostupne, a predsednik Aleksandar Vučić danima lično obilazi magacine i uverava se da su zalihe namirnica dovoljne za sve građane. Mnogi političari iz regiona su takođe komentarisali postupak srpske Vlade i primetili da je Srbija odgovorno postupila i čini sve kako bi zaštitila svoje građane.

I dok najmoćnije zemlje Zapada upozoravaju svoje građane da bi mogli biti pogođeni nestašicama hrane, teoretičar zavere iz Narodne stranke pokušava da ubedi narod da je Aleksandar Vučić sve to izmislio kako bi se napunila državna kasa. 

Aleksić bi, ako ništa drugo, trebao da zna da nema redova u marketima, da ljudi ne gaze jedni preko drugih kako bi došli do namirnica, iz prostog razloga... Ljudi, a rezultati izbora su to najbolje pokazali, veruju svojoj Vladi i Aleksandru Vučiću. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kole

pre 2 godine

Aleksic svojim lazima moze samo da nasmeje gradjane jer mu vise niko nista ne veruje!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija