• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2022

20:13

VUJIČIĆ ODGOVORILA MILIVOJEVIĆU! Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, već je deo njega

Kosovo online

Politika

VUJIČIĆ ODGOVORILA MILIVOJEVIĆU! Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, već je deo njega

Podeli vest

Poslanica sa Kosova i Metohije u Skupštini Srbije iz redova SNS Danijela Vujičić poručila je poslaniku Demokratske stranke Srđanu Milivojeviću, da Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, već je deo njega

Vujičić je tako na svom Tviteru reagovala na saopštenje Demokratske stranke koje je potpisao Milivojević, a u kojem se Srpska lista kritikuje jer je ranije saopštila da je "žuti režim ekonomski, društveno i politički razorio Srbiju".

Ona je napisala da je Demokratska stranka imala priliku da pokaže šta zna i koliko ume i dodala da je iza sebe ostavila "praznu kasu, prazne stomake, zapaljene kuće, prognane Srbe sa KiM, uništenu vojsku, razorenu privredu i samoproglašenu nezavisnost tzv.Kosova".

- Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, deo je njega. Vi ste na narod gledali iz aviona, egzotičnih destinacija, uz skupa vina i tompuse na račun građana Republike Srbije. Za vreme vaše kriminalne vlasti dogodila su se brojna mafijaška i politička ubistva, ubijen je premijer ove zemlje - navela je Vujičić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ena

pre 1 godinu

Nasilnici hoće da dođu na vlast nasilnim putem, jer na izborima im je narod pokazao da ih neće.

Simić: Vučićeva politika štiti naš nacionalni interes na KiM
Politika

Simić: Vučićeva politika štiti naš nacionalni interes na KiM

Sednica Narodne skupštine Srbije posvećena Kosovu i Metohiji je još jednom pokazala da je politika predsednika Aleksandra Vučića jedina ispravna, jer se njome štite državni i nacionalni interesi na Kosovu i Metohiji (KiM), rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić

18.09.2022

13:52

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija