• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2022

19:57

SLIZALA SE SA BOŠKOM, VUKOM I MILOŠEM JOVANOVIĆEM! Poslanici iz Zavetnika odbili da učestvuju u obmani Milice Đurđević Stamenkovski koja je nacionalne zamenila za lične interese!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Politika

SLIZALA SE SA BOŠKOM, VUKOM I MILOŠEM JOVANOVIĆEM! Poslanici iz Zavetnika odbili da učestvuju u obmani Milice Đurđević Stamenkovski koja je nacionalne zamenila za lične interese!

Podeli vest

Odbornici i poslanici iz redova "Zavetnika" će nastupati samostalno jer ne žele da ih predvodi Milica Đurđević Stamenkovski koja, kako ističu, obmanjuje javnost

Saopštenje odbornika i potpisnika koji istupaju iz Srpske stranke Zavetnici prenosimo u celosti:

Mi dole potpisani izabrani predstavnici naroda obaveštavamo javnost da smo doneli odluku da više  ne želimo da učestvujemo u obmanjivanju građana Srbije da se Srpska stranka Zavetnici predvođena Milicom Đurđević Stamenkovski drži usvojenih programskih načela, a koja se posebno tiču nacionalne i odgovorne politike kao i zaštite suverene i celovite Srbije.  

Smatramo da su Milica Đurđević Stamenkovski i rukovodstvo Zavetnika na vrlo perfidan način prevarili sve građane Srbije koji podržavaju samostalnu, celovitu i nezavisnu Srbiju i da je njihova borba za istinski patriotizam prerasla u borbu za lične privilegije i politikansku dobit.

Kategorički odbijamo da nas predvodi osoba koja je postala glavna zvezda medija koji su pod otvorenom kontrolom zapadnih centara moći i oštro se suprotstavljamo političkim kalkulacijama u borbi za očuvanjem srpskih nacionalnih interesa.

Isto tako, nedvosmisleno se ograđujemo od bilo kakvih zajedničkih proglasa sa onima koji su tokom prethodnih godina dokazali da nisu na strani srpskog naroda i Srbije, i odbijamo da stojimo rame uz rame sa Vukom Jeremićem, kojem se albanski separatisti i danas zahvaljuju jer je učinio sve da im pomogne da proglase južnu srpsku pokrajinu nezavisnim Kosovom, ili Boškom Obradovićem koji kada mu zatreba boravi na pašnjacima zapadnih ambasada i stupa u različite koalicije sa NATO lobistima i onima koji se zalažu za nezavisno Kosovo, kao ni sa Milošem Jovanovićem za vreme čije vlasti su iz zatvora pušteni šiptarski zločinci među kojima i Aljbin Kurti, i koji prstom nije mrdnuo da zaštiti Srbe u Martovskom pogromu kada su ubijani a naše svetinje spaljene.

Obaveštavamo građane Srbije da ćemo nadalje nastupati u predstavničkim telima kao samostalni poslanici i odbornici, i nastaviti da se snažno se borimo isključivo za srpske nacionalne interese i da se  snažno ograđujemo od manipulacija koje srpskom narodu servira Milica Đurđević Stamenkoviski i njeni poslušnici iz Srpske stranke Zavetnici.

Marija Vukmirović - Odbornik u gradu Beogradu i u opštini Rakovica
Tamara Mladenović - Odbornik u opštini Rakovica
Bojana Sladojević - Odbornik u opštini Palilula
Stefan Jovanović - Odbornik u gradu Beogradu i u opštini Palilula
Dragan Stojanovic - Narodni poslanik u skupštini Republike Srbije
Dušan Stojiljković - Narodni poslanik u skupštini Republike Srbije


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Eto njih uskoro u SNS kartelu. Nova generacija podguznih muva i alavih beskičmenjaka...

Brajna Koy

pre 1 godinu

Gde je Dobra parica tu je MilicaZavetnica. Razlog nije los tu je Novidss Milos

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija