• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2022

23:16

BRUKA I SRAMOTA!!! SPS SE ODRIČE SRPSKOG NARODA NA KOSOVU!?! Fila: Mi nismo doveli do barikada, a za SNS ne znam…

printscreen

Politika

BRUKA I SRAMOTA!!! SPS SE ODRIČE SRPSKOG NARODA NA KOSOVU!?! Fila: Mi nismo doveli do barikada, a za SNS ne znam…

Podeli vest

Kakvi bednici, strašni bednici! Dačićevi socijalisti odlučili su, po svemu sudeći, da svoje političke karijere spasavaju tako što će se odreći Srba sa Kosova!?!

Advokat Toma Fila, najviši funkcioner SPS gostujući na Šolakovoj tajkunskoj TV rekao je da "barikade na severu Kosova nikome ne pomažu" i da njegiva stranka nema ništa sa njima!?!

Na pitanje Šolakove spikerke da li sa barikadama ima veze SNS, Fila je odgovorio da ne zna, očigledno aludirajući da su Vučić i njegovi sardnici krivi za sve!?!

Pa, ima li bednije, može čim jadnije, gospodo socijalisti?!

Na prve pretnje sa Zapada, na malo jači pritisak iz EU i SAD potrčali ste da se odreknete i Srba sa Kosova i predsednika Vučića koji vas, bez ikakvog moranja, od 2014. drži na vlasti!?!

Možda je, što da ne, došlo vreme da Dačić i ekipa odu u odavno zasluženu opoziciju, a predsednik Vučić će, i ovako i onako sam sa svojim SNS morati da se bori i izbori za Srbe na Kosovu i za Kosovo u Srbiji!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sfetanyahu Njemanitz

pre 1 godinu

Toma Fila je izraelski agent koji sve vreme radi protiv naroda Srbije i Milosevica , izrael je naoruzavao tudjmanovu nacisticku hrvatsku i teroriste albance na Kosovu .

Loza

pre 1 godinu

ova komunjara i dalje misli da neko mora da natera narod na nesto ... ustaje narod na bunu i bez vas politicara .. nebio vam u kozi ..

Bobi

pre 1 godinu

Ali neko je ipak kriv za taj cirkus dole i redno je da jednom odgovara.

Milan

pre 1 godinu

Auu boli što čovek rekao istinu Vama u lice.

Deja

pre 1 godinu

Ovo sto si rekao Tomo filo,samo govori ko si ti Srbiji svih ovih decenija!mamu ti jebem onu izdajnicku!Nafatirao se para lopovlukom,ti si kurac a ne advokat!to ti je maska samo!Jebo te vucic zvalavi!evo jel ovo narod isto izabrao pitajtr vucica?svi cete ci sa vlasti!bice ovde ulica i gradjanskog jer ne vredi,drzava drka kurac izdajnici se sire i jacaju a nas Srbe obicnu sirotinju nema ko da zastiti zato cwmo samo!tomo ustasku ti mamu jebem!visices zajedno sa svim izdajnicima!

Raka

pre 1 godinu

Podrška za Tomu Filu, stanite sa pogrešnim i izvučenim iz konteksa misli i rečenica. I baj d vej nije vreme da sad (opet) napadate SPS.

Milena

pre 1 godinu

Jel to taj djubretar sto ima kancelariju u Patrijarsiji? Los covek (neposten) i nikakav advokat.Odakle njemu pravo da komentarise bilo sta sto se tice Srba? Srbi bi morali da se malo obrazuju,da procitaju knjigu: Popovic - O cincarima .

KFOR POJAČAO PATROLE OKO JARINJA! Razvučena i bodljikava žica, Srbi i dalje na barikadama Uživo
Politika

KFOR POJAČAO PATROLE OKO JARINJA! Razvučena i bodljikava žica, Srbi i dalje na barikadama

Srbi na severu Kosova i Metohije ušli su u deveti dan protesta na barikadama, zbog hapšenja sunarodnika. Isto toliko zatvoreni su i prelazi Jarinje i Brnjak, pod kontrolom kosovske policije. Bivšem policajcu Dejanu Pantiću odbijena je žalba na pritvor, a njegovom kolegi Slađanu Trajkoviću, koji je uhapšen u četvrtak, sud u Prištini odredio je pritvor do 30 dana, zbog navodnih ratnih zločina

18.12.2022

07:13

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija