• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.02.2023

12:27

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Francusko-nemački plan je non-pejper, njegovi detalji se ne smeju iznositi - Ako neko NE KRIJE NIŠTA OD NARODA, TO JE VUČIĆ! (VIDEO)

printscreen

Politika

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Francusko-nemački plan je non-pejper, njegovi detalji se ne smeju iznositi - Ako neko NE KRIJE NIŠTA OD NARODA, TO JE VUČIĆ! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, govoreći o sutrašnjoj sednici Skupštine Srbije na kojoj će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kaže da se u poslednja tri, četiri meseca svakog drugog dana dešavaju organizovani napadi na Srbe na Kosmetu

 

Vučićević je rekao da su među napadima i napadi na srpsku decu, dodajući da je jedini razlog napada to što su Srbi.

- Sve to radi Aljbin Kurti - naveo je Vučićević i dodao da niko u izveštajima koji piše KFOR i Euleks ne kaže da su to albanski teroristi koji namerno pucaju ne bi li prognali Srbe sa Kosmeta.

Vučićević je podsetio na napade na Badnji dan, na Božić, na pucanje na Srbe koji su vozili automobil.

- Imate takvih incidenata koliko hoćete - istakao je Vučićević i dodao:

- Vidim jutros da u nekim medijima kažu "Zamislite, u Skupštinu nije poslat francusko-nemački plan". Pa ljudi, to je non-pejper. Razumem ja ove hejtere iz opozicije, Boška Kolubarca, Milicu Zavetnicu Šljivovicu, Miloša bečkog, francuskog i tako dalje, sve ja njih razumem što hoće da profitiraju na ovoj političkoj krizi, ali ne razumem neke nezavisne, pod znacima navoda medije. Moram da kažem da to nije ništa drugo, do čista mržnja.

Foto: printscreen

Vučićević je pojasnio da je non-pejper nezvaničan dokument koji se razmenjuje između zainteresovanih strana, a čiji se detalji ne smeju objavljivati.

- Ako bi država Srbija sada objavila kompletan non-pejper, ako bi predsednik, Vlada to objavili, ako bi se to u Skuupštini čitalo, mi bismo prekršili ta diplomatska pravila i bili bismo u problemu i ugrozili bismo svoju poziciju i to ovi "majstori" odlično znaju - ocenio je Vučićević i dodao:

- Oni kažu da neko krije nešto od naroda. Ko krije? Ako je neki vladar u modernoj istoriji Srbije sve govorio svom narodu, ako postoji neki vladar koji ništa nije krio od svog naroda, onda je to aktuelni predsednik Aleksandar Vučić.

Vučićević se osvrnuo i na najave nekakavih protesta i istakao da im je malo što će svi moći da govore u Skupštini, pa da sada dogovaraju da dovedu i neke jake navijače sa obe tribine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrijana

pre 1 godinu

Vucic je rekao da ce prvi put kad bude smeo da kaze da ce ssve da kaze nasem narodu, a ne da tajkuni i opozicija sami izmisljaju kako im odgovara

Tasa

pre 1 godinu

Ako francusko nemacki predlog moze da pomogne oko resavanja pitanja KiM ne treba ga odbaciti. Samo zasto to nije zvanicn papir.

Nikoletica

pre 1 godinu

Vucic ce sve predociti narodu sto je potrebno. Ostalo prepustamo njemu.

Mira

pre 1 godinu

Vučić nikada nije i niti će kriti od naroda važne stvari o sudbini Srbije. Postoje neke stvari, ugovori i poslovi koji u datom momentu ne mogu biti javni, jer mogu da ugroze najbolje interese za Srbiju.

Aleksandar

pre 1 godinu

Neki ugovori ne smeju se pokazivati u celosti već treba verovati Vučiću koga je narod izabrao!

Maki

pre 1 godinu

Njima i jeste mesto na ulici, u opoziciji su svi ulicari i lopovi. Njihova namera i jesu samo neredi i napad na Vucica. Oni imaju nameru samo da ruse Srbiju i napadaju Vucica. Argumenata nemaju.

Ana

pre 1 godinu

Opoziciju francusko-nemacki sporazum zanima, iskljucivo da bi vodili abrove o njemu! Strasno je koliko su plitki!

Milan

pre 1 godinu

Srbi dobro znaju koji su Nemačko-francuski planovi za Srbiju, a Vučića sigurno neće uspeti za zavaraju i zavedu!

moralna nakaza iz Šarenika

pre 1 godinu

Jel' to tvoje odvratno udvorištvo ono deda Milunovo kupilo?

Sonja

pre 1 godinu

Upravo tako predsednik Vucic nikada nista nije krio od gradjana ,uvek govori o svemubotvoreno i iskreno i kada su lepe i manje lepe stvari u pitanju.

TT

pre 1 godinu

Vucic nije "vladar" vec drzavni sluzbenik na visokom polozaju. -.-

Jastreb

pre 1 godinu

Treba se čuvati tog predloga jel može biti SVILEN GAJTAN ZA Vučića i Srbiju. Zašto? Pa za to što su "kao sklonili Kurtija" i kao "zalegli za ZSO" i onda slede učene Srbiji i ne samo to nego nevidjena propaganda kao za rat u Ukraini protiv Rusije, ako Srbija odbije da potpiše priznanje kosova ili učlanjenje u UN. Odmah se na pozornicu vraća Kurti sa još ekstremnijim delovanjem jel je on u stvari i stvarno i istinito KEC U RUKAVU ZAMERIČKIM I EU FAŠISTIMA. Srbi i Srbijo pamrt u glavu, polako i studiozno i nikako ne odustajati od svojih crvenih linija jel mi nemamo nikakve potpisane obaveze koje nismo isunili. O novim potpisima oprez jel će zapad potpisati sve i svašta isto kao i sa Rusima 1914. godina. Upalite lampicu!!!

Filip

pre 1 godinu

Opozicija ili se ne razume u pravne termine ili se prave da ne razumeju da bi mogli da likuju!

Milja

pre 1 godinu

Vučić je taj koji se bori za Srbiju, njene najbolje interese i odgovorno pazi na pregovore u kojoj god formi bili! A opozicija može da likuje i da svaki put pričaju o tome da su patriote. Ko o čemu, oni o poštenju i patriotizmu!

Tijana

pre 1 godinu

Narod zna da Vucic nikada nista nije krio niti pricao ne istine vec bas onako kako zapravo stvari stoje. I svi znamo da je teska situacija ali da cemo se boriti jer nema odustajanja to nam nije opcija.

Mile

pre 1 godinu

Vučić radi u najboljem interesu naroda Srbije.

Zoka18

pre 1 godinu

Vucic je otvoren od pocetka uvek bio... Verujem da nije slagao ni rec i verujem da niko drugi ne bi bio ovako iskren i podelio ovakce stvari sa narodom.. Svaka cast.. Drago mi je da vidim da drugi vide da nam nema boljeg od Vucica...

Kole

pre 1 godinu

Ako je neko uvek bio transparentan onda je to Vucic.

Tamara

pre 1 godinu

Ma taman nijedan papir da nam čovek ne pokaže mi vidimo na delima šta predsednik radi za našu zemlju.

Marko

pre 1 godinu

Praticemo na TV-u sednicu u skupstini i gledacemo naseg predsednika.

Rasa

pre 1 godinu

Umesto da se pomogne Srbiji da se izbori sa nedacama koje su je snasle opozicija izmislja lazi i pokusava da dobije politicke poene.

ceca

pre 1 godinu

Vucic uvek transparentan pred gradjanima Srbije

ceca

pre 1 godinu

Bitno je da i Srbi i Albanci budu zadovoljni konacnim resenjem

Milos

pre 1 godinu

Vucic sluzi svom narodu! Nikada nista ne krije, cak i za lokaciju rudnika zlata.

Maja

pre 1 godinu

U ovoj modernoj istoriji Srbije jedini čovek koji sve govori svom narodu, koji ništa nije krio od svog naroda, onda je to Vučić.

Vera

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Vučićem želi samo mir i stabilnost države.

Tanja

pre 1 godinu

Vučić prema narodu Srbije vodi otvorenu i transparentnu politiku tako da od gradjana ništa ne krije.

Sonja

pre 1 godinu

To insistiranje opozicije da izvrši uvid u nacrt nemacko-francuskog plana je gluma za široke mase jer uvid u dokument koji je non pejper nije moguć.

Sonja

pre 1 godinu

Vučić je uvek iskren prema građanima Srbije i o svemu ih obaveštava do najsitnijih detalja.

Tanja

pre 1 godinu

U ovoj teškoj situaciji za Srbiju opozicija samo gleda kako će da profitira

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija namerno provocira i traži da se objavi nacrt nemacko-francuskog plana znajuci da bi objavljivanje dokumenta koji nije zvaničan ugrozilo položaj i situaciju u kojoj se nalazi Srbija.

Miljana

pre 1 godinu

Zaista je bespotrebno dodatno ugrozavati poziciju Srbije u ovim momentima. Time sto ce se krsiti neka osnovna pravila shodna situaciji i dogovorima.

Miljana

pre 1 godinu

Ako je narod ikad i znao planove i buduce ciljeve drzave, to je danas. U vreme vlasti predsednika Vučića. Bukvalno se nista ke prikriva.

Miljana

pre 1 godinu

U Srbiji je uglavnom sve transparentno, sto se tice predsesnika i njegovih planova. Opozicija naravno, trazi dlaku u jajetu uvek i svuda.

Miljana

pre 1 godinu

Diplomatska pravila su tu da se ne bi krsila. I nece biti prekrsena. Upravo zato, jer to Srbiji ne ide u korist.

Miljana

pre 1 godinu

Vučićević je u pravu. Opozicija kao da u sebi uzgaja mrznju prema vlasti. I plasira je kad god vidi minimalnu sansu za to.

Milena

pre 1 godinu

Opozicija želi da profitira ovoj političkoj krizi, zato i izmišljaju su Vučić nešto krije. Jedini koji od naroda ništa nije sakrio i koji je pričao onako kako jeste, bilo to lepo ili ružno, jeste Aleksandar Vučić.

Željko

pre 1 godinu

Svojim neodgovornim ponašanjem opozicija ugrožava poziciju Srbije u budućim pregovorima oko francusko-nemačkog plana.

Saša

pre 1 godinu

Vučić uvek otvoreno saopštava narodu sve stvari od najvećeg značaja za građane i državu.

Lazar

pre 1 godinu

Građani Srbije cene Vučića, između ostalog, i zbog njegove transparentnosti. On uvek sve govori narodu i u direktnom je kontaktu sa svojim narodom.

Milan

pre 1 godinu

Cilj Aljbina Kurtija je da protera srpski narod sa Kosmeta, pa zato u poslednje vreme izaziva tako veliki broj incidenata i napada na kosmetske Srbe.

Zoran

pre 1 godinu

Baš zbog sigurnosti i bezbednosti srpskog naroda na KiM je važno razgovarati o francusko-nemačkom predlogu i pristupiti formiranju ZSO.

Stefanović

pre 1 godinu

Vučić je pokazao da mu je najviše stalo do Srbije! Mir, stabilnost i sigurnost naših građana je na prvom mestu! Podrška!

Opal

pre 1 godinu

Zapad previše tih ne papira koristi da bi štitio svoje interese.

Pero

pre 1 godinu

Jedini predsednik koji uvek narodu kaze sve sto ima je Vucic.

Pero

pre 1 godinu

Vucic je covek koji nista ne krije od gradjana Srbije.

Perica

pre 1 godinu

Tesko je bilo sta sakriti od naroda a Vucic to ne radi vec uvek obavesti svoj narod.

Mila

pre 1 godinu

Vučić uvek o svemu izvesti svoje građane, ali ono što ne sme da bude zvanično objavljeno, ne sme. Opozicija mnoge stvari ne zna i onda samo gleda da napadne.

Viki

pre 1 godinu

Situacija na KiM je sve teža a nasilje koje se konstantno vrši nad našim narodom samo zato što su Srbi je sve žešće.

Viki

pre 1 godinu

Lepo je Vučićević pojasnio odnos opozicije prema trenutnoj situaciji.

Viki

pre 1 godinu

Predsednik nikada nije ništa krio od građana.

Viki

pre 1 godinu

Vučić je jedini državnik koji je pokazao kako se vodi odgovorna politika i briga o građanima.

Viki

pre 1 godinu

Iako je Vučić rekao da će objasniti sve detalje francusko-nemačkog plana, opozicija očigledno ne sluša šta on priča i svedoci smo tome.

Drina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ništa ne krije od svog naroda. On će danas na sednici Narodne skupštine kako Narodne poslanicke tako i celu javnosti upoznati šta francusko-nemački predlog o rešenju pitanja KiM sadrži.

Vesna

pre 1 godinu

Svima je jasno da je današnja sednica veoma bitna za razmatranje francusko - nemačkog predloga za rešenje poitanja i KiM i da je za isto neophodno jedinstvo svih kako bi se do rešenja došlo.

Maja

pre 1 godinu

Zato i postoji diplomatija, ljudi se uče toj veštini godinama, to nije pijaca kao što bi opozicija to htela.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija vodi neodgovornu huškačku politiku koja Srbiji samo šteti.

Boba

pre 1 godinu

Diplomatska pravila su važna i moraju se poštovati kako bi se sačuvala pozicija zemlje. A opozicija neka se primiri.

Jovanka

pre 1 godinu

Transparentnost i otvorena komunikacija su važne za demokratski proces, ali moraju se ravnotežiti sa diplomatskim obavezama.

Boba

pre 1 godinu

Opozicija ne čini dovoljno da podrži rešavanje pitanja KiM.

oki

pre 1 godinu

Kao da opozicija zna sta je non pajper, oni bi samo da napadnu vucica iako vucic cini sve za dobrobit srbije.

milica

pre 1 godinu

Perfidna aktivnost opozicije samo potkopava napredak u rešavanju dugoočekivanog pitanja Kosmeta.

lana

pre 1 godinu

Nedostatak zajedničkog rada i saradnje sa vladajućom stranom ukazuje na nedostatak političke volje opozicije za rešavanje kosovskog pitanja.

NEŠA

pre 1 godinu

Председник никад није крио ништа од народа

mara

pre 1 godinu

Данас ће председник све изнети пред Скупштину

mara

pre 1 godinu

Сви знатижељни ће данас бити упознати са Немачко-француским планом

mara

pre 1 godinu

Најаве митинга подршке председнику су тотална лаж

MAJA

pre 1 godinu

Дај Боже снаге и стрпљења председнику да се избори данас у Скупштини са свим злобницима који ову земљу не доживљавају као своју

Milica

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je uvek transparentan i ništa ne krije od svog naroda.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija