• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2023

18:43

NE ZNAJU KAKO DA SE OBRAČUNAJU SA MNOM, PA MORAJU DA ME ZATVORE! Vučićević na B92: Kažu da sam lažirao sve ovo, doneo sam dokaz... JA MORAM U ZATVOR ZBOG PRAVA I PRAVDE! (VIDEO)

Printscreen/b92

Politika

NE ZNAJU KAKO DA SE OBRAČUNAJU SA MNOM, PA MORAJU DA ME ZATVORE! Vučićević na B92: Kažu da sam lažirao sve ovo, doneo sam dokaz... JA MORAM U ZATVOR ZBOG PRAVA I PRAVDE! (VIDEO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u emisiji "Fokus" na B92 govorio je o presudi koju je dobio nakon suđenja sa Jugoslavom Ćosićem i zatvorskoj kazni koju mora da odsluži.

- Mi smo na sudu činjenično dokazali da je Jugoslav Ćosić šiptarski plaćenik, međutim, sudije su presudile da je uprkos dokazima Ćosić doživeo psihičku patnju i bol, iako sam ja njemu na Tviteru napisao, ne u novinama. Hvala Veljku Laliću, prijatno me čovek iznenadio, i drugim glavnim urednicima, sa Pinka, Hepija i vašem gospodinu Karadžiću. Hvala kolegama na podršci. Ovi koji navijaju da ja što pre odem u zatvor, poručujem da može mečka da zaigra i pred njihovim vratima. Kažu, kada su došli po komšiju sa šestog sprata, ćutao sam, neće mene. Kada su došli po komšiju sa petog, ćutao sam, a kada su došli po mene već je bilo kasno - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.

On kaže da ne postoji mogućnost, kao što pojedinci spekulišu, da se zatvorska kazna zameni novčanom.

- Kažu da sam ja lažirao sve ovo, doneo sam i dokaz. Ovde nigde ne piše da ja mogu svoju zatvorsku kaznu da zamenim novčanom. Ovde lepo piše da, ukoliko ne dođem u ponedeljak sam u Okružni zatvor, biću uhapšen, a onda ću da platim troškove policajaca i marice koji su došli po mene. Ovaj nalog, za sve ove godine navodne Vučićeve diktature nije dobio niko od njih, dobio sam ga ja, ja koji potpuno iskreno, ponosno i bez ikakve zadrške podržavam tu politiku predsednika Vučića. Mislim da sam zato i dobio ovaj papir. To su neki centri moći koji mi se svete upravo zbog toga. U redu, idem ja u zatvor, samo pitam, ko će još da ide u zatvor. Ja moram u zatvor, imam šestoro dece, njima nije drago što ću u zatvor. Ni mojoj ženi ni mojoj sestri. Ja moram u zatvor zbog prava i pravde, zbog toga što se borim za nezavisno sudstvo. Ne znaju kako da se obračunaju sa mnom, pa hoće da me zatvore. Ja sam mali novinar iz Železnika, ali ne rade oni ovo samo meni, po ovom scenariju planiraju da zatvaraju i državne funkcionere - pitao je Vučićević.

Foto: Printscreen/B92

Vučićević pokazao dokaz, po ovoj presudi mora da se javi na izdržavanje zatvorske kazne

Glavni urednik Informera govorio je i o drugoj presudi koja će uskoro biti donesena, a odnosi se na suđenje sa novinarkom N1 Žaklinom Tatalović. Vučićević je naveo i druge primere u kojima je javno odgovarao raznim "ludacima" koji su mu svašta govorili. Po tim presudama za suđenja koja još nisu završena, glavnog urednika Informera čeka čak godinu dana zatvora. 

Pogledajte o kojim još slučajevima je Vučićević govorio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos84

pre 1 godinu

Tera komediju nezna sta ce od dosade folirant tezak

Penzionerj

pre 1 godinu

Dali se pravi banana Država? Ovo je bruka i sramota! Dokazi ništa ne vrede, tu je nešto sumnjivo!!! Ah Predsedniče Vučiću, što nas obmanu da glasamo za takvo nezavisno sudstvo pre čišćenja.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Vučićevićev odlazak u zatvor je odlično smišljena šansa da naivni poveruju da Vučićeve sudije ne hapse samo protivnike njegove izdajničke politike, već hapse i njegovog davnašnjeg pajtosa i saučesnika u medijskom obmanjivanju Vučićevih polupismenih poklonika.

kentaur

pre 1 godinu

Kreten sam birao da ide u zatvor, a sada place po nekakvim amaterskim televizijama. Dokle vise ove budaletine...

milankukic

pre 1 godinu

za to je kriva vlast jer nisu izvrsili reviziju pravosudza tako da od 2009 u bsudu je oko 60% korumpiranih sudija a najvise u trecem osn.nrkad.4 opst.sud

hapsi bagru

pre 1 godinu

Sluga Rošavog i podguzna muva Pičkoustog dreči kao babuni u teranju što je opet izgubio spor ?

lol

pre 1 godinu

kakav bre novinar lol.. ne tripuj se covece, tabloidas mozda..

a od kuma McLaren

pre 1 godinu

Spinuje drekavac, odvlači pažnju od Vučićevog kuma i kumića!!

Milosav

pre 1 godinu

Ostalo jos dosta zute bagre u pravosudju,bas im tesko pada Vuciceva diktatura gde stradaju samo oni koji su za pravdu,istinu,za Vucica.

Normalac

pre 1 godinu

Još plačeš po tv trovačnicama, pičkice udbaška, a? I fabrikuješ laži, gade raspali udvorički. Doneo si dokaz, a? Smradu prevarantski, to je Nalog. Pokaži, gade mrziteljski podguzni, dokument koji se zove PRESUDA! Naravno da to kriješ. Gorećeš u paklu svojih obmana.

Djura

pre 1 godinu

Gledajte samo da vam ne ispadne sapun dok se tuširate i nadam se da ćete i svojim novim kolegama isto tako da tepate kao što ste na twitteru tepali drugima.

vođini zanosači muda u krivini

pre 1 godinu

Drekavac bio gost Fikusa? Novinari iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije) ????

pera rogonja

pre 1 godinu

Strasno je kolko si zapenio Dragane pa ides po televizijama i dajes nekakva dokaze.Siudu si trebao da dajes dokaze u postupku,Nisam clan nijedne stranke ali si se smucio pametnim gradjanima Srbije koji se razumeju u sudski postupak.Idi u zatvor i budi hrabar jer si ojadio ovaj naivni narod zajedno sa zadrugom.Kako sejes tako i zanjes u zatvor rijalkiti novinaru.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija