• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

02.06.2023

15:44 >> 17:24

GENERAL PERIŠIĆ OTIŠAO U ZATVOR! Već dve nedelje izdržava kaznu u Zabeli!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

GENERAL PERIŠIĆ OTIŠAO U ZATVOR! Već dve nedelje izdržava kaznu u Zabeli!

Podeli vest

General Momčilo Perišić, koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog navodne špijunaže, pre dve nedelje otišao je da izdržava kaznu u Zabeli, saznaje Informer.

Kako saznajemo, Perišić je u pretprošli ponedeljak otišao u Zabelu na izdržavanje zatvorske kazne i nalazi se u istoj sobi sa 16 zatvorenika. 

- General se sam prijavio na odsluženje zatvorske kazne. Disciplinovan je i nema nikakve primedbe. Najteže mu je pao rastanak sa porodicom zbog godina. Odlaze mu u posetu. Najstariji je zatvorenik, sa dva fakulteta i impozantnom karijerom. Saslušavali su Dejana Spasojevića, podoficira koji je pravio slike sa lica mesta i čiji elaborat su falsifikovali. Pretili su mu prekomandom. Zabranili su mu odlazak u plave šlemove iako je trebalo da ide. VBA film sa Perišićevog hapšenja čuvaju ko zenicu oka svog - priča naš izbor. 

Podsetimo, Informer je prvi objavio da su posle više od 20 godina isplivali krunski dokazi koji ukazuju na to da Momčilo Perišić, koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog navodne špijunaže, nije predao nikakve tajne dokumente Amerikancu Džonu Nejboru. Ovo su potvrdili oficiri i podoficiri koji su učestvovali u hapšenju Perišića, koji su priznali da su bili deo velike zavere.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Batak

pre 10 meseci

Imao je prilike da se brani na sudu, neka vidi on to sa svojim advokatom. Uzgred bio je deo DOS-a. Toliko

Dozivotna treba za primer

pre 10 meseci

Jbg bracela, sto si radio za stranu sluzbu, snajka CIA nije te uzvukla aaa, malo davanje informacija tokom rata, malo oldazak na nosac aviona, malo 5ti oktobar aaa. Jbg bracela jbg.

Jan

pre 10 meseci

Da, ali zato Zdravko Ponos i ostala izdajnicka banda hodaju slobodno a zna se da su im se po komandi setali americki "savetnici".

Rade R

pre 10 meseci

Pa ako postoje dokazi, da nije špijun, zašto je onda u zatvoru! Neka onda puste čoveka!!!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija