• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2023

09:18

KONAČNO SU PALE SVE MASKE - HEJTERI PRIZNALI ŠTA IM JE CILJ! Opozicija: Nećemo izbore, HOĆEMO SAMO VLAST

printscreen

Politika

KONAČNO SU PALE SVE MASKE - HEJTERI PRIZNALI ŠTA IM JE CILJ! Opozicija: Nećemo izbore, HOĆEMO SAMO VLAST

Podeli vest

Hejterska opozicija i njihovi šefovi definitivno su priznali krajnji cilj prozapadnih 'protesta protiv nasilja' - pokušaj otimanja vlasti u Srbiji bez izbora i poštovanja narodne volje!

Ovo potvrđuje Dušan Teodorović, akademik i jedan od glavnih ideologa protesta i pristalica rušilačke opozicije, koji je javno priznao da njega i njegove istomišljenike ni najmanje ne interesuju izbori u Srbiji i da ih ne žele 'ni za živu glavu', već da im je konačan cilj da preuzmu vlast bez izlaska na birališta i mimo izborne volje građana!

Diktat stranaca

Teodorović je na društvenim mrežama pozvao da opozicija bojkotuje naredne izbore, jer te izbore želi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz salvu uvreda na račun šefa države!?!

'Ukoliko šibicar i lažljivac želi izbore da bi se nekako iščupao iz političke krize, moramo odmah da napravimo pokret čiji će jedini zadatak da bude bojkotovanje izbora! Doviđenja izbori! ', napisao je Teodorović na Tviteru, čime je jasno i nedvosmisleno poručio da njemu i njegovim pristalicama volja naroda apsolutno ne znači ništa, a da su im lični interesi i korist najvažniji.

Sa ovim Teodorovićevim stavom brže-bolje se saglasio i opozicioni analitičar, miljenik Šolakovih medija Slobodan Stupar, koji je rekao 'da nije vreme za izbore jer to ne žele Amerikanci' i da opozicija treba da radi po diktatu stranaca.

Boško Savković priznao da je
doneo lutku obešenog Vučića

Više javno tužilaštvo u Beogradu i okrivljeni Boško Savković (60) zaključili su juče sporazum o priznanju krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, u skladu sa kojim je Savkoviću izrečena uslovna osuda, a on je pušten na slobodu. Ovaj sporazum potvrdio je Viši sud u Beogradu, koji je Savkoviću izrekao uslovnu osudu na kaznu zatvora od šest meseci, koja se neće izvršiti ukoliko ne ponovi krivično delo u roku od dve godine. Stranke su se sporazumno odrekle prava na žalbu protiv ove presude.

Kako je saopšteno, Savković je svesno i dobrovoljno priznao da je na 'protestu protiv nasilja' 3. juna 2023. godine u Beogradu pozivao građane da se silom svrgne sa vlasti predstavnik najviših državnih organa - predsednik Republike Srbije Aleksandar Vućić

- tako što je nosio transparent na kojem je bila okačena lutka sa Vučićevim likom obmotana koncem oko vrata i sa oborenom glavom, aludirajući na vešanje.

- Ambasadori najuticajnijih zapadnih zemalja treba da nam kažu koliko će ova vlast trajati. Gospodin Hil (američki ambasador Kristofer Hil, prim. ur.) rekao je da nije vreme za izbore i ja ne znam zašto mi pričamo o izborima i slušamo od Vučića, kad je Hil rekao da ne želi izbore... Amerikanci nam ne daju da idemo na izbore. Ne smemo se ponašati kao zaostalo pleme i igrati neki svoj život mimo sveta. Mi ćemo morati po diktatu da radimo neke stvari, sa Vučićem ili bez njega! - kazao je Stupar gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S.

Nanosi štetu

Komentarišući sve ove navode, politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je Teodorović nerelevantna ličnost na političkoj sceni i da svojim postupcima nanosi štetu opoziciji.

- Teodorović je politički nebitna ličnost i on, osim uvreda na račun vlasti, redovno namerno pravi štetu opoziciji. On nema ni stranku, ni pokret, on zastupa sebe. Izbori su jedino legitimni način političke borbe, sve drugo je ogoljeno političko nasilje! Promoteri odbacivanja izbora su huškači na nasilje. Doduše, pomenuti gospodin ne deluje kao snagator spreman za obračun sa policijom, tako da mi deluje da do svoje fotelje hoće da dođe gurajući druge u bezumno nasilje i sukob sa policijom. Nadam se da su opozicioni lideri mudriji od opozicionara sa Tvitera, koji samo opoziciji nanose kontinuiranu štetu - upozorava Stanković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 1 godinu

To nam je odavno bilo jasno da na vlast hoce da dođu preko ulice jer na drugi način nemaju šansu. Međutim u 21 . veku se na vlast dolazi samo voljom vecine građana.

Joka

pre 1 godinu

Vlast se nece dobiti na ulici,nikada...pritom toliko nasilja i pretnje. Pa nije ovaj narod lud....

Suza

pre 1 godinu

opozicija osim mržnje ništa drugo nema da ponudi,i to narod jasno vidi

Dragan

pre 1 godinu

Svojom patoloskom mrznjom opozicija ugrozava zivot predsednika Vucica, jer ce neka budala pod njihovim uticajem pokusati ubistvo Vucica, opozicija je monstruozna i treba zabraniti njeno delovanje!!!!

Marko

pre 1 godinu

Jasno je kao dan da sve provokacije upućene Vučiću vrši opozicija, jer je sprečeno da na nezakonit način se dokopaju vlasti kako bi se dokopali pune državne kase koju su oni ojadili obezbedivši sebi život na visokoj nozi!!!!

Darko

pre 1 godinu

Sramotno je da u zemlji u kojoj je ubijen predsednik vlade neko preti vesanjem i ubistvom predsednika države

Rade

pre 1 godinu

Nasilnost opozicije je izražena svakodnevno i sve su im učestalije pretnje ubistvom našeg predsednika, ali mi uopšte nije jasno šta rade nadležni organi.

Natasa

pre 1 godinu

Zna se da opozicija nezeli izbore nego na drugaciji nacin na koji se nece pitati narod soci na vlast

Vera

pre 1 godinu

Opozicija prelazi svaku granicu normale. Mnogo su bahati, bezobrazni i ZLI!!!!!!

Zvoncica

pre 1 godinu

Nasiljem opozicionari neće ništa postići, niko ih u Srbiji više ne podržava!!!

Branka

pre 1 godinu

Opozicija toliko kuka da nema slobodu u medijima niti u govoru, a gotovo svakodnevno slušamo nagore laži i pozove na ubistvo osobe koju ne mogu nikako da pobede iz razloga što su već bili na vlasti i nisu uspeli da ostvare ni delić onoga što je postigla ova vlast!!!1

Beba

pre 1 godinu

Prljavu kampanju opozicije gradjani ce kazniti na narednim izborima

Natasa

pre 1 godinu

Svesna je opozicija situacije da ako izadju na izbore izgubice kao sto su i do sada

Jurica

pre 1 godinu

Ova opozicija na čelu sa ovakvim monstruoznim ljudima ne ume ništa drugo osim da seje mržnju! Oni predsedniku ne mogu da naude, jer on ima ogromnu podršku naroda, što je najbitnije!!!!

Natasa

pre 1 godinu

Vlast je jedino sto njih zanima a izbori ispadaju iz kombinacije jer nezele jos jedan poraz

Rada

pre 1 godinu

Uzalud opozicija crta metu predsedniku Vucicu, jer iza njega stoji narod i pruza mu svu potrebnu podrsku!!!!

Tijana

pre 1 godinu

A da kako da ne, evo sad cete odmah da dobijete sta vi zelite. Ova opozicija zaista bre vise nije normalna.

Milica

pre 1 godinu

opozicija je izgubila kompas i srlja sve dublje i dublje u provaliju

Anja

pre 1 godinu

Opozicija pretnjma,nasiljem neće ništa postići,jer narod im ništa ne veruje ,jer su bahati,zli i puni mržnje!!1

Natasa

pre 1 godinu

Jedino oruzje opozicije je laz koju govore o Aleksandru Vucicu jer neznaju na drugaciji nacin da dosju na vlast

Ana

pre 1 godinu

Gotovo svakodnevno slušamo nagore laži i pozove na ubistvo osobe koju ne mogu nikako da pobede iz razloga što su već bili na vlasti!!1!

Ema

pre 1 godinu

To što radi opozicija je za svaku osudu, ništa pametno nemaju da rade nego samo da se bave nasiljem i lažima

Natasa

pre 1 godinu

Laz maltretiranje nasilje mrznja to je ono sa cime raspolaze opozicija

Natasa

pre 1 godinu

Mislw da ce lazima da ugroze poverenje gradjana nikako jer gradjani nece pasti na njihove neistine

Natasa

pre 1 godinu

Vise ni sami nisu svesni koju su laz izgovorili pa jednu istu izgovaraju po vise puta i price okrecu kako njima odgovara

Jebo vas ja

pre 1 godinu

A koji su vam to "HEJTERI"? Jel oni sto mrze Aleka ili oni sto mrze sve one ostale koji ne misle kao Alek?

Lidija

pre 1 godinu

Pa oni se plase izbora, beze od njih jer znaju da nece nista postici.

Natasa

pre 1 godinu

Istina je samo jedna da zelw vlast bez izbora na kojima bi izgubili

Natasa

pre 1 godinu

Poverenje se ne dobija na nacin na koji zeli opozicija ljubomorni na sve ono sto je postigao Aleksandar Vucic zele da ga sklone i zauzmu mesto

Natasa

pre 1 godinu

Nasilje mrznja je ono sto oni imaju da pruze gradjanima

Ksenija

pre 1 godinu

Ne trebaju opoziciji izbori nego fotelje.To je ono što im fali.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je pala nisko, po svaku cenu hoce vlast bez izbora!

Predrag

pre 1 godinu

Niko u Srbiji neće doći na vlast bez većinske volje gradjana.

Maki

pre 1 godinu

Opozicija jedino sto zeli jeste da se docepa fotelje, njih ne zanima narod.

Pavle

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije zele bez narodne volje da sednu u fotelje i vrse vlast. Takav film medjutim nece gledati sigurno.

Veki

pre 1 godinu

Odavno su pale maske od prvog dana se znalo da opozicija zeli vlast na ulici da dobije

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija zna da nema poverenje građana, zato im ne odgovaraju izbori.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija