• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2023

10:00

PETKOVIĆ O OPSADNOM STANJU NA KIM: Kurti sve vreme provocira, želi da izazove sukobe i RAT

printscreen

Politika

PETKOVIĆ O OPSADNOM STANJU NA KIM: Kurti sve vreme provocira, želi da izazove sukobe i RAT

Podeli vest

Aljbin Kurti noćas je napravio opsadno stanje na severu Mitrovice pošto su jedinice ROSU ušle u ovaj grad i krenule da pretresaju automobile, a povodom toga se sada obratio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

– Iz južnog dela su ušli pod maskama, sa dugim cevima i maltreritari celu Severnu Mitrovicu. Zaustavljali su automobile, zaistavljali ljude, udarali ih puškama i psovali. Bilo je gore nego da je uveden policijski čas. Ovde se radi o tome da kurti sve vreme provocira i želi da izazove sukobe i rat.

Kako dodaje, sada je situacija mirnija, oklopna vozila su zamenili Škodama.

– I juče i noćas, Kurtijeva policija je pokušala nekoliko hapšenja u Bošnjačkoj mahali, pa dva brata u centru grada, pa Lunetovog druga. Sada je situacija mirnija, oklopna vozila su zamenili škodama, ali i dalje ima mnogo specijalaca sa dugim cevima – rekao je Petković.

– Vidite da je spremao novu provokaciju u cilju reagovanja Srba, ne bi li Međunarodna zajednica okrivila Beograd. Kurtijev lažni ministar Krasnići je na prevaru ušao u zgradu opštine u Leposaviću, tamo je trebalo da dočeka nove lažne odbornike, naš narod je burno reagovao, ali mirno. Došli su do samog ulaza ali poštujući Kfor i na molbu Kfora su se povukli do ograda gde inače potrestuju. Nakon toga, opet u Leposaviću pokušano je hapšenje još jednog Srbina, Ivana Miladinovića a nakon toga Kurtijeva policija uhapsila je još jednog Srbina, Nemanju Vlaškovića.

Petković je rekao da umesto da deeskalira situaciju Kurti ide u nove sukobe.

– On to radi svakog Božjeg dana. Zaista je krajnje vreme da neko konačno urazumi Aljbina Kurtija jer je očigledno da on želi da izazove rat i zapali ceo region – naglasio je Petković i upozorio da je Kurti piroman koji želi da zapali ceo Balkan.

– Nemanja Vlašković stoji na kraju i mirno posmatra šta se događa – rekao je Petković dok je pokazivao fotografije.

Istakao je da je Vlašković mladić bez kriminalnog dosijea.

Foto: printscreen

– Reč je o još jednoj laži Kurtija, gde očigledno da je uhapsio bez osnova još jednog nevinog čoveka pored Radoša Petrovića, Dušana Obrenovića, Luneta i sada Vlaškovića. Reč je o momku koji nema dosije, treće je dete u toj porodici, ljudi se bave privredom, svi imaju samo reči hvale o ovom čestitom momku. I dalje je pod policijskim zadržavanjem od 48 sati.

Petković je naglasio da Kurti svakodnevno provocira i da je vreme da ga neko zaustavi.

– Kao što vidite, Kurti ide u nove napade i provokacije sa namerom da izazove rat na severu KiM, on to radi svakog dana. Krajnje je vreme, da neko urazumi Aljbina Kurtija, on želi da izazove rat i zapali ne samo sever KiM, već ceo region. Reč je o balakanskom piromanu koji želi rat na celom Balkanu. Pozivaju ga da povuče lažne gradonačelnike i policajce, Srbi zahtevaju da se svi uhapšeni Srbi puste, a on dovodi nove policajce – naglasio je Petkovi.

– Šokirani smo saopštenjima SAD, Britanije, u kojima se ne znam šta traži od Srbije, da pusti uhapšene tzv. policajce, a niko ne pominje da je neophodno da se puste nevini Srbi. Vidite o kakvom je licemerju reč. Ne odlučujemo mi kada će policajci biti pušteni, mi smo pravna država, o tome odlučuje tužilaštvo i sud. O tome se ne odlučuje u ambasadi, niti bilo kakvim saopštenjem. Apsolutna je laž da se Beograd i nadležni organi ne znam kako odnose prema uhapšenim ljudima. Kada to govori Priština, polazi od sebe, jer Kurti i Priština su ti koji maltretiraju Srbe koji su uhapšeni – naglasio je Petković.

– Ovde nije reč o maltretiranju, mi tako ne postupamo, mi smo ozbiljna država, naši organi rade u skladu sa zakonom. Svaki od uhapšenih je u svojoj sobi, imaju lekove, da jedu, da piju. Ne mogu da kažem da su u Hajatu, ali u odnosu na to u kakvim su uslovima u kojima su Srbi uhapšeni… Tako da prestanite sa lažima, da govorite ono što nije istina. Prestanite da tražite da se oslobode oni koji su sa dugim cevima upali na teritoriju Srbije, a pozabavite se Srbima koji su uhapšeni bez osnova. Tukli su ih, Luneta su morali da prekriju da se ne bi videlo da je u ranama. To je pravo stanje stvari – istakao je Petković.

On je naglasio da „umesto deeskalacije svedočimo nikad goroj eskalaciji Kurtija i njegovih specijalaca.“

– I danas će predsednik Vučić da razgovara sa evropskim zvaničnicima. Činimo sve koliko je u našoj moći da sačuvamo mir, ali vidite da ovo ne zavisi od nas. Sve je u Kurtiju i njegovoj ludoj glavi i želi da zapali ceo region. Sinoć je Kosovska Mitrovica bila okupirana, napravili su ceo prsten, držali ljude u getu, pucali na njih, skidali im odeću do gole kože. Ko će više to da trpi? Svaki dan i svaka noć pod pretnjama Kurtija i njegove policije koja je tu da bi okupirala ceo sever KiM. Nemamo kud, nemamo gde da se povlačimo. Upozoravamo i govorimo o tome svakoga dana. U narednim danima i Srbi na severu KiM će odlučiti šta i kako dalje i doneće svoju deklaraciju o daljem postupanju i svemu onome što će se događati u narednom periodu. Međunarodnu zajednicu molim da urazumi Kurtija, da zaustavi akcije dok to još ima smisla. Sve dugo traje. Umesto deeskalacije mi prisustvujemo nikad goroj eskalaciji Kurtija i njegovih specijalaca i to podhitno pora da stane. Veoma smo zabrinuti – istakao je Petković.

Podsećamo, tokom kasnih večernjih sati u petak, pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije viđeni su kako u povećanom prisustvu patroliraju Severnom Mitrovicom u oklopnim blindiranim vozilima.

Vozila specijalnih jedinica nalazila su se i na ulazu u Severnu Mitrovicu kod NIS-ove benzinske stanice, u Bošnjačkoj mahali, u naselju Mali Zvečan koje spaja opštine Zvečan i Severnu Mitrovicu, kao i u blizini naselja Tri solitera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bilja

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da međunarodna zajednica ne vidi da Kurti želi rat.

Slavka

pre 1 godinu

Nikada teža situacija za srpski narod na KiM koja svakog momenta može da eskalira u sukob.

Hana

pre 1 godinu

Petković će najbolje reći šta se dešava na KiM.

Snežana

pre 1 godinu

Prištinske vlasti nastavljaju da maltretiraju i progone Srbe. Jasno je da Kurti želi da izazove rat. Srbija želi mir i čini sve da ga sačuva.

Tina

pre 1 godinu

Maltretiranje našeg naroda na KiM se nastavlja kao i teror koji dolazi od strane Prištine.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti na sve nacine zeli da izazove rat na KiM i protera Srbe.

Dr

pre 1 godinu

Petar Petković sa pravom ukazuje na nepodnošljiv status Srba na Kosovu i Metohiji. Ljudima su ukinuta sva moguća prava i narušena sloboda kretanja.

Mia

pre 1 godinu

Iz obracanja Petkovica smo saznali zabrinjavajuce detalje o stanju na KiM...

Milena

pre 1 godinu

Naša vlada zna šta radi i na koji nacin tako da neka bude samo sve rešeno mirnim putem kao što se predsednik Vućić zalaže

Tanja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić čini sve da pomogne napaćenom narodu na Kosovu i Metohiji i da osigura mir. Kurti je prevršio svaku meru I cilj mu je da uvuče Srbiju u sukobe. Dno dna.

Rada

pre 1 godinu

Kurti na sve moguce nacine hoce da izazove rat Srbije sa NATO-m!!!

Incitatus

pre 1 godinu

Ako će ovaj mutavi takojević i beskičmenjak, Petar Nejaki da brani Srbe sa Kosova, onda su ga ugasili.

Ana

pre 1 godinu

Situacija na KiM veoma je teška predsednik daje sve od sebe da se što pre reši mirnim putem

Nedic

pre 1 godinu

Petković će građanima objasniti situaciju na KIM i doći do rešenja za isto.

Jelena

pre 1 godinu

Kurtiju nikad nije dosta, stalno terorise srpski narod na KiM i niko ga ne zaustavlja. Sramota!!

Goksi

pre 1 godinu

Sada je najvažnije sačuvati mir jer Kurti želi sukobe, želi da okrivi Srbiju za situaciju na KiM.

Caca

pre 1 godinu

Sramota je šta bednik Kurti radi našim ljudima na KiM!

Momir

pre 1 godinu

Aljbin Kurti pravi opsadno stanje ,jer apsolutno ne želi da se situacija na Kosovu i Metohiji smiri ....zato i provocira.

Ana

pre 1 godinu

Jasno je kao dan da Kurti zeli sukobe, Srbija zeli da sacuva mir.

Ruža

pre 1 godinu

Само да не буде рата, да се пронађе неко мирно решење. Верујем у Вучића, Ану и Вучевића!

Sanja

pre 1 godinu

Ovakvo ponašanje Kutija apsolutno je nedopustivo!

Duda

pre 1 godinu

Beograd je pokazao razumevanje i odgovornost, dok je Pristina pokazala da joj je cilj istrebljenje Srba.

Andjela

pre 1 godinu

Kurti se ne zaustavlja, on zeli da otera sve Srbe sa KiM.

Isidora

pre 1 godinu

SAD i Britanja da malo bolje sagledaju stvari i utiču na oslobadjanje nevinih Srba.

Duda

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica očigledno je "slepa i gluva" na Kurtijevo ponašanje.

Saruman

pre 1 godinu

Kurtijeva taktika je da izazove sukobe,samim tim zaustavi bilo kakve pregovore i formiranje ZSO.

Marko

pre 1 godinu

Ovo je jako tesko vreme i situacija za nas narod na KiM kao i za celu Srbiju.

Dubravka

pre 1 godinu

Očigledno je ,da Kurti ne želi stabilizaciju i mir ,zato i provocira nove sukobe.

Vlada

pre 1 godinu

Nadam se da cemo uspeti da sacuvamo mir na KiM.

Mina

pre 1 godinu

Ovo su teska vremena za nas, nadam se da ce neko zaustaviti Kurtija, ovo sto on radi je uzas.

Magdalena

pre 1 godinu

Svakog Božjeg dana ,naš narod na KiM doživljava neprijatnosti i trpi teror i nasilje od strane Kurtija - krajnje vreme je da neko konačno reaguje i urazumi tog snoba od čoveka.

Pera

pre 1 godinu

Kurtijeva vojska usla je u Mitrovicu i maltretira Srbe i pretresa im automobile. Evropski zvanicnici pod hitno da reaguju.

Zana

pre 1 godinu

Kurti izaziva svaki dan sukobe. Njemu je cilj da protera srpski narod sa KiM-a.

Zoran

pre 1 godinu

Nadam se da ce Srbi na KiM ostati jaki i hrabri i da cemo sacuvati mir.

Djole

pre 1 godinu

Mora se sačuvati mir na KiM i država Srbija će učiniti sve da tako bude.

Milovan

pre 1 godinu

Podrška predsedniku Vučiću i svima koji rade na tome da se obezbedi normalizacija odnosa na Kosovu i Metohiji

Zana

pre 1 godinu

Kurtijeva namera je da protera srpski narod sa KiM-a. Nema u planu da formira ZSO.

Ana

pre 1 godinu

Kurti zaista preteruje, nikako vise da ostavi nas narod na miru.

Ivan

pre 1 godinu

Kurtijeva politika je nemira i sukoba. Vučić se bori za nacionalne interese naše zemlje na najbolji način.

Maja

pre 1 godinu

Gde je sada međunarodna zajednica da reaguje ? Aljbina Kurtija treba neko da urazumi i stane mu na put u želji da izazove rat i zapali ceo region!

Dragana

pre 1 godinu

Srbija neće odustati od formiranja ZSO-a i borimo se za teritorijalni integritet na najbolji način.

Magdalena

pre 1 godinu

Kurti na sve moguće načine pokušava da isprovocira Srbe i izazove sukobe

Vanja

pre 1 godinu

Kurti se izivljava nad Srbima na KiM a Zapad ne reaguje, sramota!

Dragana

pre 1 godinu

Srbija teži ka normalizaciji odnosa sa Prištinom. Nećemo odustati od borbe za KiM.

Natasa

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje sa provokacijama i sukobima cija eskalacija moze da izazove rat.

Anica

pre 1 godinu

Ovo nikako nije dobro. Kurti se ne smiruje. Što više je Vučić za mir, to je više Kurti za rat.

Goran

pre 1 godinu

Ovo maltretiranje naseg naroda na KiM je neizdrzljivo, i dok mi cuvamo mir Kurti namerno provocira a Zapad ne reaguje.

Olja

pre 1 godinu

Kurtiju se mora stati na put jer pokušava na svaki način da izazove sukobe na KiM provocirajući Srbe na najgori način.

Ivana

pre 1 godinu

Iako u nesto drugacijem obliku, Kurtijeve provokacije i teror ne prestaju.

Marko

pre 1 godinu

Toliko o poštovanju međunarodnih prava. Siptarima je sve dozvoljeno a Srbima ništa.

Sanja

pre 1 godinu

Jedino sto Kurti zeli je da otera nas narod sa KiM i ne preza ni od cega da uspe u svojoj pokvarenoj nameri.

Jovana

pre 1 godinu

Kurtijeve provokacije u cilju izazivanja sukoba za koje bi medjunarodna zajednica okrivila Beograd ne prestaju, ali im nece uspeti.

Maja

pre 1 godinu

Srbi na KiM žive pod terorim i okupacijom kosovskih Albanaca, dok ovde opoziciju nije briga za to. Tamo samo što rat ne izbije, koji Kurti željno isčekuje!

Dušan

pre 1 godinu

Veoma važno obraćanje Petkovića o situaciji na KIM

Marija

pre 1 godinu

Hapsenje i maltretiranje Srba na KiM od strane kosovske Vlade ce izazvati samo jos vece nerede u Pokrajini.

Ivana

pre 1 godinu

Eskalacija sukoba na Zapadnom Balkanu moze da bude posledica konstantnog Kurtijevog terora.

Dušan

pre 1 godinu

Kurtija očigledno ne zanima mir. Samo pravi probleme i smicalice!

Dule

pre 1 godinu

Kurtijeve provokacije mogu samo da izazovu nerede na Kosovu,Srbi moraju da ostanu pribrani i dostojni svog stava.

Tijana

pre 1 godinu

Mora se smiriti opasna situacija na KIM i Kurtiju se mora stati na put, slusamo obracanje Petkovica.

Ana

pre 1 godinu

Pretresanje automobila, mucenje i maltretiranje naroda na severu KiM su samo provokacije koje Kurti svakodnevno sprovodi prema nasem narodu. Srpski narod ni najmanje ne zasluzuje ovakve torture.

Ena

pre 1 godinu

Trenutna situacija koju je Kurti stvorio na KiM je neodrživa. Srbi neće moći ovo još dugo da trpe

Brana

pre 1 godinu

Kurti nastavlja teror, a međunarodna zajednica ne reaguje.

Jovana

pre 1 godinu

Sukobi su nam najmanje potrebni. Beograd se bori za mir dok Priština nastavlja sa nerazumnim ponašanjem.

Nenad

pre 1 godinu

Naš dobri direktor Petković za KiM nam se obraća uvek i drži konfereciju za sve medije.

Nenad

pre 1 godinu

Neophodno je postići dogovor kako bi se sačuvao mir ali Priština nastavlja da provocira i da maltretira srpski narod na Kosmetu.

Sanja

pre 1 godinu

Kurtijev teror je pretnja miru na Kosovu i Metohiji.

Cole

pre 1 godinu

Kroz šta prolazi to samo naš namučeni narod na KiM zna.

Nemanja S

pre 1 godinu

Od nas se traži da pustimo teroriste, da nastavimo da trpimo hapšenja Srba, šiptarske "gradonačelnike" u srpskim sredinama, a Kurti može da radi šta hoće. Amerikanci i Britanci očigledno ne poštuju dogovor.

Čučković

pre 1 godinu

Srbija je u pat poziciji! Nema ozbiljnog dogovora, a Kurti radi šta hoće...

Ivana

pre 1 godinu

Situacija na KiM je teska, podrska nasim Srbima

Zoran Miličić

pre 1 godinu

Vučić radi šta može, ali je očigledno da zapadni partneri ne poštuju ni jedan dogovor. Kutija podržavaju i on radi šta hoće...

Maki

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje sa svojim sukobima i terorom nad Srbima.

Timotijević

pre 1 godinu

Kurti igra opasnu igru, ali nije sam u njoj! Veliku podršku ima od strane zapada, jer je za njih naša pokrajina neka država, koju su oni stvorili.

Rea

pre 1 godinu

Neces jos dugo provocirati! I tebi ce doci kraj!

Joka

pre 1 godinu

Nas narod na KiM mora biti zasticen u svakom trenutku!

Sanja

pre 1 godinu

Kurti je jedna klasicna budaletina i psihopata!

Branka

pre 1 godinu

Kurti je noćas zaveo opsadno stanje na severu Kosovske Mitrovice, njegovi specijalci su tukli Srbe kundacima, pretresali, hapsili. Umesto da se smiruju albanske snage su sve agresivnije i drskije i ne poštuju nikakve dogovore ni zakone. Srpski narod reaguje, mirno, dostojanstveno uz poštovanje svih naređenja i propisa.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti ovim svojim akcijama definitivno želi da izazove rat i da isprovocira Srbe da reaguju.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti opet maltretira Srbe i pokušava da izazove njihovu reakciju ali u tome neće uspeti.

Jela

pre 1 godinu

I dok sa jedne strane Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem pokušava na sve načine da održi mir i nađe zajedničko rešenje, druga strana, Aljbin Kurti onemogućava to.

Ankica

pre 1 godinu

Kurtijeva namera i jeste izazivanje sukoba, ali sa druge strane Vučić održava mir što je u ovom trenutku najvažnije!

Mara

pre 1 godinu

Kurti namerno provocira da bi izazvao rat na Kosovu i Metohiji zato su juče maltretirani Srbi po ko zna koji put u Kosovskoj Mitrovici.

Ratko

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica treba da se stidi svojih postupaka tačnije ne reagovanja na Kurtijev teror!

Zoran

pre 1 godinu

Na Kurtijeve konstantne provokacije moramo razumno i mudro reagovati!

Milan

pre 1 godinu

Verujem da će država Srbija učiniti sve da ne dođe do sukoba, a opet da zaštiti svoju narod!

nina

pre 1 godinu

NATO pakt ,SAD i KFOR treba da kurtiju kažu da se uzdrži od ovakvih akcija koje prete da izazovu sukob veliki razmera na KIM.

Sara

pre 1 godinu

Kurti je prevazišao svaku meru. On je mrzitelj svega što je srpsko.

Zoki

pre 1 godinu

Srbi su uvek samo želeli mir što se ne bi moglo reći za albansku stranu.

Cale

pre 1 godinu

Dok bude imao podršku sa Zapada Kurti će moći tako bahato i bezobrazno da se ponaša.

Goran

pre 1 godinu

Kurti nikada neće pokazati zainteresovanost za rešavanje pitanja KiM. Njemu su u glavi samo rat I nemiri.

Gluscevic

pre 1 godinu

Nadam se da ce Vucic uspeti da sacuva zivote naseg naroda

Nataša

pre 1 godinu

Kurtijevci se spremaju za rat i terorisanje. Svet be čini ništa da spreči sukobe.

Pavle

pre 1 godinu

Kurtijeva politika se jedino zasniva na nasilju i na zelji izazivanja ratnog sukoba u kom bi izigravao zrtvu.

Lena

pre 1 godinu

Kurti je umno poremecen. Zeli po svaku cenu rat, ne misleci na narod koji ce sve to prozivljavati.

Maja

pre 1 godinu

Srbija ce uciniti sve kako bi zastitila svoj narod na KiM. Dosta je bilo terora od strane Kurtija i njegovih ekstremista

Nikola

pre 1 godinu

Kurti nastavlja sa politikom nasilja i mržnje, njegov cilje da unisti srpska ognjista na KiM. Srbija čini sve da sačuva mir.

Sanja

pre 1 godinu

Kurtijeva taktika je da izazove sukobe,samim tim zaustavi bilo kakve pregovore i formiranje ZSO.

Sanja

pre 1 godinu

Srbi na KiM su svoj na svome, i ne sme da se dešava da trpe teror od strane Kurtijevih plaćenika!

Ivana

pre 1 godinu

Očekuje se reakcija UN, ovakvo Kurtijevo bahaćenje prevazilazi sve granice! Srbi na KiM su svoj na svome, i ne sme da se dešava da trpe teror od strane Kurtijevih plaćenika!

Maja

pre 1 godinu

Očigledno je da Kurti namerno hoće da izazove rat. Svaki njegov potez je usmeren ka ugnjetavanju srpskog naroda

Nikola

pre 1 godinu

Kad ce Kurti vise da se urazumi? Svakodnevno napada i maltretira neduzan narod, njegov jedini cilj je da izazove nemire.

Ceca

pre 1 godinu

Kurtijev scenario da se po svaku cenu izazove sukob se nastalja. Svaki potez je iracionalan i usmeren ka nasilnistvu nad Srbima na KiM. A medjunarodna zajednica cuti

Ceca

pre 1 godinu

Teror nad našim nedužnim narodom mora da prestane. Najgore je što međunarodna zajednica ćuti na sve što se dešava. Kurti je toliko iracionalan, nikakvu politiku osim nasilja i mrznje nema

Ceca

pre 1 godinu

Koliko mržnje prema srpskom narodu, pa ovo je strašno! Šta misle da će time postići što maltretiraju naš narod, hapse, napadaju?! Dno dna!

Ivana

pre 1 godinu

Dosta su Albanci vršili teror nad Srbima, tome mora da se stane na put, naš narod zaslužuje mir, narod ništa nije zgrešio pa da trpi toliku Kurtijevu mržnju.

Nikola

pre 1 godinu

Kurtijev teror nad Srbima na KiM doveo je situaciju do usijanja, nazalost pokusava po svaku cenu ovakvim provokacijama da izazove rat i da natera Beograd da reaguje.

Ceca

pre 1 godinu

Svakodnevno je naš narod na Kosovu i Metohiji izložen torturi,mučenju i hapšenjima! Kurti je toliko nasilnicki orjentisan prema Srbima. Hoce po svaku cenu da otera Srbe sa KiM, ali u tim namerama nece uspeti

Sanja

pre 1 godinu

Ovakvo ponašanje prema srpskom narodu na KiM treba sprečiti. Srpski narod samo želi mir i normalan život.

Ivana

pre 1 godinu

Kurti je pokušao sinoć sa svojim specijalnim jedinicama da okupira Kosovsku Mitrovicu ali mu nije uspelo. Sve sto radi Kurti je protiv medjuanrodnih javnih normi

Sava

pre 1 godinu

Verujem da će se nešto promeniti povodom situacije na KiM.

Maja

pre 1 godinu

Srbija ne želi da izazove sukobe, već da zaštiti svoj narod.

Maja

pre 1 godinu

Kurti je glavni krivac za napetost i krizu na KiM.

Milica

pre 1 godinu

Kurti mora da shvati da se Vučić neće uplašiti niti da će se povući i ostaviti Srbe na cedilu.

Milica

pre 1 godinu

Kurti odbija da bilo šta radi u korist pregovora.

Sanja

pre 1 godinu

Kurtijev teror nad nedužnim Srbima mora da se zaustavi, dosta je Kurtijevog iživljavanja.

tamara

pre 1 godinu

Najlakse je planirati rat. Ali mi to ne zelimo. Rata nece biti, mi zelimo mir i stabilnost.

Sanja

pre 1 godinu

Svi planovi Kurtija vode ka izazivanju sukoba i nasilja na KiM.

Mladen

pre 1 godinu

Ovo je kap koja je prelila casu, Kurti je prevrsio svaku meru

jana

pre 1 godinu

Kurti mora da se urazumi sto pre, mora da shvati da donosi pogresne odluke.

Mladen

pre 1 godinu

Zapad bi trebalo da reaguje i zaustavi Kurtija

ana

pre 1 godinu

Kurti bi da se sukobi sa celim regionom. Mora da dodje sebi sto pre i gleda drugacije na situaciju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija