• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Srpskiportal.rs

27.06.2023

13:52

CEO SVET VIDI KO ESKALIRA SITUACIJU I KO SE IGRA RATA! Vučić o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Tanjug

Politika

CEO SVET VIDI KO ESKALIRA SITUACIJU I KO SE IGRA RATA! Vučić o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Valjevu po pitanju situacije na Kosovu i Metohiji rekao je da svi u svetu znaju ko eskalira situaciju i igra se rata.

Svi znaju u svetu ko je taj koji pokušava da eskalira situaciju i ko se igra rata. Oni koji ne smeju ni da postoje po Rezoluciji 1244. Da li ste videli onaj marš? Ni korak nisu u stanju da potrefe, valjda jer imaju te crne naočare. Znaju svi ko hoće rat i kome to odgovara. Srbija ne želi, ali znaju da sve ima svoju meru i granice. Dajemo sve od sebe da se sačuva mir, uvek spremni na kompromis. To je lepa i dobra reč, kao što je razgovor dobra reč. Očekujem dosta teških situacija u narednom periodu. Očekujem da nam zapadnjci donesu tekst sa statutima o kojima ništa neće da nas pitaju – naveo je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija