• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2023

23:18

Đuka rasturio bahatu opoziciju na sitne deliće: Gladni i obučeni oskudno u Lakosta majicama iskazali opravdani bunt zbog siromaštva koje ih zadesilo!

Informer

Politika

Đuka rasturio bahatu opoziciju na sitne deliće: Gladni i obučeni oskudno u Lakosta majicama iskazali opravdani bunt zbog siromaštva koje ih zadesilo!

Podeli vest

Narodni poslanik Vladimir Đukanović danas je na TZviteru rasturio opoziciju koja je izašla ui blokirala aztoput, po ko zna koji put maltretirajući građane Srbije.

"Po ko zna koji put Vučić  je pokazao i dokazao svoje diktatorske sklonosti i koliko ga ne zanimaju poruke obespravljenih iz skupih automobila koji se uporno trude da blokiraju autoput. Taman kada su se navukli na blokadu Gazele i da ljudima zagorčavaju život, Vučić je kao pravi diktator otvorio obilaznicu. Sram ga bilo", napisao je Đukanović na Tviteru.

Foto: Tvitter

 

 

On je dodao i još jedan Tvit.

Foto: Tvitter

 

 

"Danas smo prisustvovali pobuni obespravljenih koji su gnevni na ovaj sistem i društvo izu svojih Mercedesa, BMV-a, Rendž Rovera, Audija, Pasata i ostalih sirotinjskih automobila uspeli da prikažu kompletnoj javnosti kako se u Srbiji pod Vučićem teško živi. Gladni i obučeni oskudno u Lakosta majicama iskazali su opravdani bunt zbog siromaštva koje ih je zadesilo", dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija