• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2023

09:32

Vesić obišao beogradski aerodrom: Probleme ne smemo da guramo pod tepih, već moramo da ih rešavamo

mgsi

Politika

Vesić obišao beogradski aerodrom: Probleme ne smemo da guramo pod tepih, već moramo da ih rešavamo

Podeli vest

Ministar infrastrukture, građevinarstva i saobraćaja obišao je beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a onda se oglasio na svom Fejsbuk profilu.

"Jutros sam nenajavljeno došao na aerodrom Nikola Tesla. Obišao sam sve službe da čujem od ljudi koji rade koje probleme imaju. I razgovarao sa putnicima.

Prvo sam obišao sortirnicu prtljaga i razgovarao sa ljudima koji tu rade. Hteo sam da iz prve ruke čujem šta su njihovi problemi i da proverim da li su ispunjena obećanja koja su mi data od strane poslodavca Vansija. Probleme ne smemo da guramo pod tepih već moramo da se sa njima direktno suočimo. I da ih rešavamo. Znam da sam dosadan koncesionaru i da remetim njihov komfor ali ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk na srpskom aerodromu. Ne interesuje me šta se dešava na drugim aerodromima u Evropi.

To sam danas svojim prisustvom na aerodromu i pokazao. Nadam se da će to motivisati i druge učesnike u našim razgovorima da se ponašaju na isti način.

A sada idem na sastanak sa menadžmentom aerodroma", napisao je vesić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija