• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2023

18:09

Opozicija poručila u Skupštini Srbije da je Srebrenica genocid!

tvitter

Politika

Opozicija poručila u Skupštini Srbije da je Srebrenica genocid!

Podeli vest

Jelena Jerinić poslanica "Moramo" u Skupštini Srbije izjavila je danas da je u Srebrenici počinjen genocid.

- Danas je 11. juli, dan kada je pre 28 godina počelo rasljavanje preko 20.000 žena, dece i starih, i streljanje oko 8.000 muškaraca i dečaka na više lokacija na području Srebrenice! POČINJEN JE GENOCID! Šta se postiže negiranjem da se u Srebrenici desio genocid? Pravna definicija je dosta rigidna a posle Drugog svetskog rata sudski je utvrđena u samo dva slučaja, od kojih je jedan Srebrenica! - rekla je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija