• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

17:09

Šokantno priznanje Biljane Lukić: Jedini cilj protesta je da Nova i N1 dobiju nacionalnu frekvenciju

printscreen

Politika

Šokantno priznanje Biljane Lukić: Jedini cilj protesta je da Nova i N1 dobiju nacionalnu frekvenciju

Podeli vest

Novinarka Biljana Lukić, vatrena zagovornica ideja opozicije priznala je da su takozvani protesti protiv nasilja imali samo jednu svrhu - da mediji Dragana Šolaka dobiju nacionalnu frekvenciju.

Gostujući na TV Nova, Lukićeva je navela da je 50 odsto građana "lobotomirano propagandom"(?!?), kao i da bi protesti mogli da dovedu do toga da kvazi mediji pod tajkunskom kontrolom dobiju pokrivenost za svoje televizije na nacionalnom nivou.

- Ako ćemo da budemo iskreni, jedino što je moglo ovim protestima da se izbori je bilo da N1 i Nova dobiju nacionalnu frekvenciju, jedino od čega se ima koristi, Mi živimo u državi u kojoj je 50 posto građana lobotomirano propagandom - rekla je Lukić u emisiji „Među nama" na TV Nova.

Foto: printscreen

 

Dakle, sada je sve jasno.

Od navodne brige za stradale i njihove porodice u zločinima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu, sve se svelo na to da tajkunski mediji šire svoju prljavu propagandu u celoj Srbiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija