• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

17:57

Uspeo je Đilas i njih da rastera! Orlić pogodio pravo u metu: Polomiše se, ali ne ide!

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Politika

Uspeo je Đilas i njih da rastera! Orlić pogodio pravo u metu: Polomiše se, ali ne ide!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić napravio je paralelu između "ProGlasa" koji su lansirali intelektualci bliski opoziciji i "apela" koje je lansiran kao podrška tadašnjoj kandidaturi Saše Jankovića.

- Polomiše se Šolakovi "mediji" danima da naprave od "proglasa zabrinute elite" neku kampanju za Ðilasa, ali - ne ide. Kad su to radili za Jankovića zvalo se "apel" i "zabrinutih" beše 100, sad ih je - 14. Uspeo je tajkun, izgleda, i njih da rastera, kao i po partijama što je uradio - napisao je Orlić na platformi Iks.

Podsetimo, takozvani "ProGlas" dospeo je u žižu javnosti nakon što je na predstavljanju tog dokumenta glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić Srbiju uporedio sa zverinjakom.

Kako je Informer već pisao, na to je danas još jednom reagovala premijerka Ana Brnabić.

- U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz @sns_srbija više čak nismo ni "sendvičari". Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije smo napravili "zverinjak". Samo da napomenem - i vi iz tajkunskih medija, i vi "elito" koja stoji iza nekakvog ProGlasa, i vi koji ste oteli građanski pokret "protiv nasilja" i registrovali ga u kafani "Estrada" u Šapcu, a onda tako nazvali vašu listu, zverima nazivate ogromnu većinu normalnih i pristojnih građana Srbije koji glasaju za rezultate, plate, puteve, pruge, naučno-tehnološke parkove, zdravstvo, veće penzije.... za plan i program, i neće dati, da ih vi, ili bilo ko drugi, sa vaših "visina" vređa. Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate "zverima", a našu Srbiju zverinjakom, dobiti 17. decembra. Pritom - te "zveri" vraćaju sliku Paje Jovanovića u Srbiju... - navela je ona na platformi Iks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!
Mislite o ovome

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!

Henri Kisindžer, bivši američki državni sekretar koji je umro prošlog novembra, proveo je većinu svoje karijere razmišljajući o opasnostima od nuklearnog oružja. Ali u 99. godini, Kisindžer je počeo da upozorava na veštačku inteligenciju (AI), za koju je verovao da bi mogla biti daleko smrtonosnija od najmoćnije bombe.

16.07.2024

20:34

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija