• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2024

20:59

"Vučić je u borbi opet sam"! Vulin o Hilovoj izjavi da će SAD prihvati zahtev Prištine o kupovini protivtenkovskih raketa

Tanjug

Politika

"Vučić je u borbi opet sam"! Vulin o Hilovoj izjavi da će SAD prihvati zahtev Prištine o kupovini protivtenkovskih raketa

Podeli vest

Tišina sa kojom su gotovo svi članovi Vlade Srbije ispratili izjavu ambasadora Hila da će, kršeći Rezoluciju 1244, naoružati protivoklopnim sistemima ilegalnu takozvanu vojsku Kosova, govori zašto Srbi više veruju Vučiću nego članovima njegove vlade, poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila da će Amerika prihvati zahtev Prištine o kupovini protivtenkovskih raketa „džavelin“, kao i nereagovanje članova Vlade Srbije na Hilovu izjavu.

- Hil je bez straha od osude vlasti, od uskraćivanja gostoprimstva, bez straha da će mu biti otkazani sastanci u Vladi Srbije, rekao da će naoružati šiptarske teroriste. "Džavelini" se ne daju Šiptarima da zaustave vojsku Albanije ili Severne Makedonije, već da iskoriste prvu priliku za ubijanje srpskih vojnika - naveo je Vulin i dodao:

Foto: Informer

 

- Srbija ne može da zaustavi SAD da naoruža teroriste, ali njeni članovi vlade mogu bar da pokažu da se neće dati bez borbe. Vučić je u borbi opet sam. Ako gotovo svi ministri ćute iz straha da će zbog borbe za Srbiju i Srbe doći pod udar sankcija SAD-a ili biti uklonjeni sa funkcija, onda treba da znaju da ima mnogo gorih stvari od sankcija i smene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija