• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

12:02

Može da sanja srpsku ambasadu u Prištini - to su noćne more! Vučić odbrusio Svečlji

printscreen

Politika

Može da sanja srpsku ambasadu u Prištini - to su noćne more! Vučić odbrusio Svečlji

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbrusio je takozvanom kosovskom ministru Dželjalju Svečlji.

- Svečlja može samo da sanja srpsku ambasadu u Prištini. To su noćne more - rekao je predsednik Srbije u Vranju.

- Mogu samo da kažem da je Kosovo i Metohija u skladu sa Rezolucijom 1244 UN i Ustavom naše zemlje deo Srbije, tako je bilo, tako će i biti - rekao je Vučić u Vranju.

On je pojasnio da Priština vodi siledžijsku politiku i to uz podršku onih čiju podršku ne bi smela da ima.

- Misli da može da se iživljava nad našim narodom. Trpeo je naš narod i gore dahije, ali ne doveka. Samo polako - poručio je Vučić.

Kako kaže, što se tiče Srbije, uvek će Beograd biti uz svoj narod, pomagati mu koliko god može i dati sve od sebe da sačuva mir od "takvih neodgovornih tipova kakav je Kurti".

Dodaje da nema dodatnih informacija o dešavanjima iz Leposavića gde su prištinske vlasti tražile da Srbi uklone šator u kojem se prikupljaju potpisi za nelegitimno izabrane albanske gradonačelnike.

- Nemam dodatnih informacija iz Leposavića, vraćam se u Beograd i pratiću situaciju. Zamislite, smeta im jedan šator, toj uzornoj demokratiji. Ali kod njih je sve pod znacima navoda, pa čak i to - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija