• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2024

18:59

Đilas umislio da zaista ima mašinski mozak! Bulatović: Nije druže, ti imaš mozak koji je pomutila Marinika Tepić

Zoran Sinko

Politika

Đilas umislio da zaista ima mašinski mozak! Bulatović: Nije druže, ti imaš mozak koji je pomutila Marinika Tepić

Podeli vest

Narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović oglasio se povodom najnovijih napada lidera prozapadne koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Na romantizovanom klipu koji je snimio u suton u blizini Beogradske Arene, Dragan Đilas je još jednom jasno ukazao na oštru razliku između njega, prodavca magle i zagovornika svega što je besmisleno, imaginarno i antisrpsko s jedne, i Aleksandra Vučića, odgovornog državnika koji čuva i razvija Srbiju s druge strane. U pokušaju da izvrgne ruglu predsednika Vučića, upetljao se u niz neistina i ispao po ko zna koji put tužno smešan. U cirkusu koji je napravio od opozicije, pokazalo se, Dragan Đilas je vodeći klovn - rekao je Bulatović.
 

- Bezočna neistina da je Aleksandar Vučić, kako kaže, citiram: "...sa onim zvučnicima koje je montirao po Srbiji za vreme korone da pušta skandiranje o meni" prva je u nizu koje je Đilas izneo o Vučiću. Tvrdnja da je Aleksandar Vučić za vreme pandemije korona virusa išao po Srbiji i montirao neke zvučnike je potpuno sumanuta, ali odavno smo već naučili da Đilas nema problem sa iznošenjem laži u javnost, Marinika ga je dobro podučila zanatu. Dalje, Đilas zamera Vučiću što nije aplaudirao jednoj od govornica na samitu u Minhenu. Aleksandar Vučić nema podanički karakter kao Dragan Đilas, već je dostojanstven državnik koji ume da se ponaša i adekvatno iskaže poštovanje govornicima i sagovornicima. Poznato je da Đilas ima problem sa izlivima nekontrolisanog besa, pa mu kao takvom nije jasno da ozbiljan državnik u politici, pogotovo međunarodnoj, svoje emocije zadržava za sebe a odluke donosi hladne glave, upravo kao predsednik Vučić. Pitanje ruskog opozicionog političara i načina na koji je preminuo, je isključivo pitanje unutrašnje politike Rusije. Međutim, podanički mentalitet Dragana Đilasa ne miruje, pa zato koristi svaku priliku da se na nedoličan način udvara Violi fon Kramon  - istakao je Bulatović.
 
- Skandalozan način na koji Dragan Đilas uličarskim rečnikom vređa predsednika Vučića i novinare koji ga intervjuišu, govori jedino da je potpuno očajan jer je njegova gubitnička i izdajnička politika propala. Nervozno mahanje rukama, klaćenje kao na povetarcu i potpuna odsutnost elementarnog kućnog vaspitanja i kulture, demaskirali su najsramotnije lice srpske politike. Tako izgleda potpuni gubitnik koji i dalje očajnički pokušava da se dokopa vlasti. Pošto klečanje pred Aleksandrom Vučićem nije urodilo plodom 2022. godine, sada pokušava da ga propagandnom kampanjom koju vodi protiv njega i njegove porodice nasilno smeni sa vlasti. Jedino je izvesno da je baš kao i na njegovom klipu, politička karijera ovog propalog manipulatora ušla u suton, jer ne postoji niko i ništa što bi Dragana Đilasa moglo ponovo da vrati na vlast u Srbiji - konstatovao je Bulatović.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija