• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

22:27

Žestoka rasprava uživo u programu: Vučićević burno reagovao na laži Antonijevića, pa mu sasuo istinu u oči! (VIDEO)

Informer

Politika

Žestoka rasprava uživo u programu: Vučićević burno reagovao na laži Antonijevića, pa mu sasuo istinu u oči! (VIDEO)

Podeli vest

U aktivnu diskusiju o pokretu "Mi - Glas iz naroda" urednik Informera Dragan J. Vučićević uključio se nakon što je Borislav Antonijević izneo tvrdnje da kako se deca leče putem sms poruka.

Dragan J. Vučićević istakao je da država Srbija izdvaja 72 miliona evra za lečenje dece.

- Sramota je što Vi Antonijeviću pričate to o sms porukama da preko toga lečimo decu, a ne pominjete da je država izdvojila 72 miliona evra za lečenje dece i ima poseban program za lečenje dece leptira. Država tek sada prvi put plaća lečenje dece sa spinalnom atrofijom i pomogla je lečenju malog Lava - rekao je Vučićević.

Foto: informer/printscreen

 

Glavni odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević naveo je da od Branimira Nestorovića nikada nije čuo takve tvrdnje.

- Od Nestorovića nikada ovako nešto nisam čuo i ovo je jedina zemlja u Evropi koja potpuno plaća inovativne i skupe lekove za spinalnu atrofiju, i molim vas u ime malog Lava koji se sa tim borio da to ne govorite i on je danas živ i funkcionalan zahvaljujući državi koja brine o svojoj deci - rekao je Vučićević.

Kada su se smirile tenzije Dragan J. Vučićević i dr Borislav Antonijević su se opkladili u 500 evra, Vučićević je rekao da novi pokret neće dobiti više od 8 odsto glasova na eventualnim izborima, dok je Antonijević tvrdio da že imati čak 12 odsto. Ko dobije opkladu, kako su se dogovorili, iznos će donirati Centru za odojčad, decu i omladinu u Zvečanskoj.

Večerašnju žestoku raspravu pogledajte u nastavku teksta: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija