• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2024

23:15

Jovanov: Vučić sedi na svojoj, srpskoj stolici! Ni Grlić Radman ne bi sa sigurnošću umeo da objasni na čijoj on stolici sedi

Tanja Andric

Politika

Jovanov: Vučić sedi na svojoj, srpskoj stolici! Ni Grlić Radman ne bi sa sigurnošću umeo da objasni na čijoj on stolici sedi

Podeli vest

Teško da bilo koji hrvatski ministar može da razume da Srbija, a samim ti ni njen predsednik Aleksandar Vučić ne sedi ni na dve, ni na tri stolice, već samo na jednoj, svojoj, srpskoj, izjavio je večeras Milenko Jovanov.

"Teško to može da pojmi neko ko je kroz istoriju sedeo na brojnim i raznim stolicama, ali nikad na svojoj.

Tako je i danas. Ni Grlić Radman ne bi sa sigurnošću umeo da objasni na čijoj stolici sedi, jer mu se premijer i predsednik javno prepucavaju ko od njih dvojice sedi na ruskoj, ko na briselskoj, a ko na nekoj trećoj stolici.

Ali opet ne na sopstvenoj!

I tako će biti zauvek, jer im sedenje na tuđoj stolici više nije slučaj, nego pravilo, slika karaktera i mentaliteta, tako da se i ne postavlja pitanje da li će i ubuduće stolica u Zagrebu biti tuđa, već samo čija će ta stolica biti, ili, kako bi rekao veliki Dučić: "Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje?", stoji u izjavi na Iksu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija