• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2024

11:43

LICEMER! Đilasov Francuz: Šta će Hil i Žiofre ovde?! A on sedi u koaliciji koja viče strancima "upomoć"!

Tanjug/informer

Politika

LICEMER! Đilasov Francuz: Šta će Hil i Žiofre ovde?! A on sedi u koaliciji koja viče strancima "upomoć"!

Podeli vest

Miloš Jovanović, lider koalicije NADA i član koalicioni partner Dragana Đilasa, ne prisustvuje sastanku u Skupštini Srbije o izbornim uslovima, ali zato optužuje predsednika Aleksandra Vučića da je "ponizio Srbiju" jer su na sastanku ambasador SAD Kristofer Hil i šef delegacije EU Emanuel Žiofre.

Ovo možda i ne bi bilo čudno, jer se Jovanović u javnosti predstavlja kao veliki patriota iako ima francuski pasoš, da taj isti Jovanović nije u Đilasovoj koaliciji čiji predstavnici i simpatizeri upravo od stranaca traže "intervenciju" i nasilno rušenje legitimnog izabrane vlasti!

- Pozivanjem stranih ambasadora, i to ambasadora zemalja čije su spoljne politike u direktnoj suprotnosti sa vitalnim nacionalnim interesima srpskog naroda i države Srbije, i njihovim uplitanjem u naše, i samo naše unutrašnje probleme, režim Aleksandra Vučića još jednom je unizio i osramotio Srbiju - izdeklamovao je Jovanović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jovanović, međutim, nije reagovao kada je akademik Dušan Teodorović, jedan od glavnih ideologa Đilasove koalicije u kojoj je i lider DSS, izjavio da bi "EU trebalo da organizuje izbore u Srbiji"!?! Zašto li je tako? Da li Jovanović toliko slabo pamti ili je jednostavno licemer? Zaključite sami.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija