• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2024

08:11

Vučić pod baražnom paljbom sa N1: Samo je trebalo da prizna da se u Srebrenici desio genocid! (VIDEO)

Printscreen UN

Politika

Vučić pod baražnom paljbom sa N1: Samo je trebalo da prizna da se u Srebrenici desio genocid! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje je meta tajkunskih medija, a sada se sa N1 stigla poruka da je šef države "samo trebalo da prizna da se u Srebrenici desio genocid".

Nastavljaju su sramotni i skandalozni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u režiji tajkunskih medija.

Poslednjih nedelja je šef države na udaru zbog toga što se borio da spreči žigosanje srpskog naroda, ali upravo to je ono što je trn u oku opozicionim medijima.

Tako je na tajkunskoj N1 rečeno da je Vučić samo trebalo da prozna da se u Srebrenici desio genocid. Ovo je konstatovao opozicioni analitičar Boško Jakšić.

- Svega ovoga apsolutno ne bi bilo da je Vučić prihvatio da se u Srebrenici desio genocid! Dakle, mi možemo sad da pričamo o tome šta je sa srpskim žrtvama ali je činjenica da ne postoji rezolucija o genocidu nad Srbima u Bratuncu, rat u Bosni je završen samo sa jednom rezolucijom o genocidu a to je o genocidu u Srebrenici! Predsednik Srbije nikad nije upotrebio reč genocid - mrtav ladan je rekao Jakšić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija