• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. Ć.

27.05.2024

17:23

Dobili pare pa se osilili: skoro cela redakcija Ozon pressa na listi za lokalne izbore! Vlasnik kandidovao i tasta i snajku

D. Ć.

Politika

Dobili pare pa se osilili: skoro cela redakcija Ozon pressa na listi za lokalne izbore! Vlasnik kandidovao i tasta i snajku

Podeli vest

Čelnici čačanskog lokalnog portala Ozon press, koji vode prljavu kampanju protiv vlasti plasirajući kontinuirano neproverene informacije, podigli su početkom maja 40.000 evra, a iznos im je uplaćen iz Nemačke!

Tragom informacije koju je na poslednjem mitingu u Čačku obelodanio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, došli smo do izvoda iz čačanske filijale OTP Banke Novi Sad. 

Na ime Ozon media DOO, naime, 7. maja 2024, godine u ovoj filijali isplaćeno je 40.000 evra iz Europian Endpwment for democracy.

Nalog je potpisao direktor i glavni i odgovorni urednik Ozon medija Nebojša Jovanović. 

Foto: Informer

Stojan Marković, vlasnik Ozon media i Nebojša direktor i glavni i odgovorni urednik Ozon pressa Nebojša Jovanović, direktor i glavni i odgovorni urednik

 

Podatak o poreklu novca i vreme kada je uplaćen, kako tvrdi naš izvor, nedvosmisleno ukazuje "da je Ozon plaćen da destabilizuje političku scenu i Čačka i Srbije". 

 

Foto: Informer

Faksimil izvoda iz banke

 

- Svakodnevnim objavljivanjem serije tekstova s neproverenim informacijama protiv vlasti, dodajmo i da se skoro cela redakcija Ozon presa iz Čačka kandidovala na lokalnim izborima pod listom ProBudimo Čačak. Pare su im se osladile, pa bi i vlast - dodaje naš izvor. 

 

I tast mu na listi za odbornike 

Četvrtinu kandidata za odbornike na ovoj listi čine članovi redakcije i rođaci vlasnika Ozon media Stojana Markovića. 

 

- Stojan je 4. na listi,  tu je i Mila Tomić, novinar u redakciji, kao i Rasto Radičević. Vesna Jerotijević je bivši portparol i član predsedništva sindikata prosvetnih radnika Srbije a inače je rođena sestra Mile Tomić, novinarke Ozon presa). Na listi je i Dragan Savković, brat vlasnika Ozon Presa i njegova snajka Mica Savković, a i tast Dragoljub Jovanić! Pa gde to ima - pita se naš sagovornik. 

 

Šta je Aleksandar Vučić rekao u Čačku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na mitingu u Čačku da je Srbiji najpotrebnija unutrašnja stabilnost. On je tada i otkrio svoja saznanja o uticaju spoljnih faktora, konkretno na političke snage u Čačku. 

- Razmislite zbog čega je jedna nemačka fondacija pre nekoliko dana uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Zašo? Šta je njihov interes? Upravo u destabilizaciji Srbije, u tome da bi i Čačak, kao i neke ostale gradove mogli da koriste kao platformu za destabilizaciju zemlje - istakao je Vučić.   




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija