• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2024

07:06

Opozicija samoj sebi uskočila u usta! Dovukli svog fantoma iz Zrenjanina da protestuje na Novom Beogradu!

printscreen

Politika

Opozicija samoj sebi uskočila u usta! Dovukli svog fantoma iz Zrenjanina da protestuje na Novom Beogradu!

Podeli vest

Na jučerašnjem neuspelom protestu opozicije ispred zgrade Opštine Novi Beograd (a povod je bio to što su izneverovali da su pukli izbore i na toj opštini) pojavio se i Branislav Grubački, poslanik opozicije u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, inače čovek koji govori da živi u Zrenjaninu!

Ovo ništa ne bi bilo čudno ako se ne prisetimo kako je opozicija lagala o dovođenju ljudi da glasaju na izborima u Beogradu, a da se zapravo desilo to da je upravo opozicija selila svoje članstvo pred izbore 2. juna.

A sada dovlače i svoje funkcionere kako bi rušili legalno izabranu vlast u Beogradu! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija