• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2024

15:02

Povadiće oči jedni drugima! Na red došao sukob Grbovića i Mihailovića, rat bukti

Printscreen YouTube/tvpirot pirot, Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Povadiće oči jedni drugima! Na red došao sukob Grbovića i Mihailovića, rat bukti

Podeli vest

Posle debakla na izborima koji su održani prošle nedelje, sukob među liderima poražene opozicije ne jenjava!

Prvo su optuživali jedni druge za poraz, potom je usledila burna reakcija na ultimatum propalog kandidata za gradonačelnika Beograda Sava Manojlovića da se vrate mandati, a sada je došlo do toga da, narodski rečeno, jedni drugima "vade oči".

Sada su na red došli i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović.

Naime, komentarišući stav Mihailovića da ta stranka više neće imati isti odnos prema opozicionim strankama koje su izašle na izbore 2. juna, Grbović je odbrusio da ni odnos PSG prema toj stranci više neće biti isti.

 

 

Grbović je rekao da mu „ne pada na pamet“ da dopusti da im moralne lekcije dele „dojučerašnji članovi ‘komunalne koalicije’ u Novom Sadu, nosioci sablji, poštovaoci lika i dela Aleksandra Vulina ili Vučićevi nenaplaćeni analitičari koji su do juče sa Bokanom i Sarapom trovali sa Pinka“.

- Dovoljno je što smo platili cenu isturanja takvih kadrova u prvi red kampanje u Novom Sadu, tako da mogu da obradujem gospodina Mihailovića – ni naš odnos više neće biti isti - naveo je predsednik PSG.

Jasno da opozicija nastavlja da se sukobi, jedinstva nema, i da je od svega ostala samo istina da ih narod neće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija