• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2024

14:55

Vučinić postavio đilasovce na mesto: Opozicija sluša Zapad, Ameriku, i sve one koji ih plaćaju! (VIDEO)

Tanja Andric

Politika

Vučinić postavio đilasovce na mesto: Opozicija sluša Zapad, Ameriku, i sve one koji ih plaćaju! (VIDEO)

Podeli vest

Siniša Vučinić, član Glavnog odbora SNS, gostujući na Informer TV, istakao je da opozicija za sve što radi sluša isključivo Zapad i Ameriku i da to pokazuje i primer Sava Manojlovića koji radi po diktatu stranih plaćenika.

Tom prilikom, Vučinić, je komentarisao ne učestvovanje opozicije na Svesrpskom saboru i istakao da "tu postoje takvi likovi, poput Dragana Đilasa, koji je saradnik Kurtija, koji to ne krije".

Na pitanje da li je to njihov lični stav koji koriste u političke svrhe ili slušaju nekoga sa strane, istakao je:

 - Oni slušaju Zapad, slušaju SAD, tu se ističe, u poslednje vreme, i Savo Manojlović, koji, smatram, da psihički nije dobro. Ja vrlo dobro znam da, on je jedno vreme trčao, nudio se, našim snagama službama bezbednosti, Bezbednosno-informativnoj agenciji, molio je da bude u blizini gospodina Marka Parezanovića, jednog istaknutog vrhunskog, našeg, dakle, službenika državne bezbednosti, za načelnika operative i bezbednosti Bezbednosno-informativne agencije Republike Srbije, dakle jednog uglednog čoveka, dokazanog patriotu i onda su ga uzeli Amerikanci, jer su oterali Đilasa. To su činjenice. Oterali su Đilasa jer nije hteo da ulaže svoj novac a oni mu sami kažu, da ne imenujem i ovde iz Ambasade su mu govorili a i iz Stejt Departmenta "gospodine Đilas imate toliko novca, pokrali ste toliko novca od građana Srbije, pa dajte nešto svoje, što stalno tražite svoj novac, a on to krije i ne ulaže u svoje projete koji su toliko loši. Savo Manojlović, onda njega uzimaju, međutim, vide da je čovek koji nema političko znanje, čovek koji luta, čovek koji je prošao prevare, i sada verujte mi, Savo će završiti u Lazi Lazareviću, u toj bolnici. Taj Savo Manojlović koji je sad glavni opozicionar, vođa opozicije, imam pouzdane ljudi koji sednu sa njim, pored njega, i prenesu meni kaže "vodite me kod Marka, vodite me kod Marka. Hoću da me vodi Marko, misleći na Marka Parezanovića. Dakle, takvi ljudi, oni mrze državu - istakao je Vučinić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51