• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

11:15

Malović rasturio opoziciju: Mi da smo tražili ljude koji će toliko raditi u korist svoje štete ne bismo uspeli da ih nađemo na ovim prostorima!

Privatna arhiva

Vesti

Malović rasturio opoziciju: Mi da smo tražili ljude koji će toliko raditi u korist svoje štete ne bismo uspeli da ih nađemo na ovim prostorima!

Podeli vest

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, raskrinkao je opoziciju rečima da su oni sami sebi napravili najveću štetu i da su radili protiv sebe na izborima 2. juna pa su zato i doživeli izborni debakl.

- Dragi moji opozicionari,

Na samom početku svog obraćanja želim da vam se zahvalim na svemu što ste uradili za nas u decembarskoj i ovoj poslednjoj kampanji. Mi da smo tražili ljude koji će toliko raditi u korist svoje štete ne bismo uspeli da ih nađemo na ovim prostorima.Tako jedinstvene, a opet podeljene,tako pametne, a opet tako glupe, tako borbene, a opet sa srcem u petama i tako ostvarene, a opet nekako prazne.

Ja da se pitam ja bih vama doživotno dodelio status opozicionih lidera, jer vi to zaista zaslužujete. Mislim da doživotno budete opozicija. Vi ste nam pokazali kako da se ujedinimo na samo jednoj tački, a to je vaša mržnja prema Aleksandru Vučiću.Vaše nemanje bilo kakvog programa za budućnost ove zemlje je nas nateralo da napravimo najbolji mogući program za Srbiju.

Vi ste paljenjem gradske kuće pokazali Srbiji šta nikada ne treba raditi.Vi ste tragediju u Ribnikaru pretvorili u politiku, a godinu dana kasnije na izborima vaša politika je doživela tragediju.

Iskreno nedostajaćete mi do sledeće prilike za odmeravanje snaga.Vi ste mi ulepšavali jutra svojim glupostima i kako ja da živim sada bez piromana Lazovića, pijandure Milivojevića i Rokfelerovog ljubimca Save Manojlovića.

Mariniki Tepić želim da do 2028. godine pronađe one kokoške što joj se priviđaju. a i Nebojši Zelenoviću da nađe more u Srbiji i konačno stane na čelo te flote.

Na kraju najveći pozdrav do sledećih izbora za Panteliju tj. grobara srpske opozicije Dragana Đilasa i veliko hvala što si ih ovakve stvorio - rekao je Malović. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija