• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2024

19:23

Žale se na pritisak Beograda - lažu! Predsednik Vučić očitao bukvicu licemernom Spajiću: Nijednom ih nisam pozvao!

Reuters, ATA Images

Politika

Žale se na pritisak Beograda - lažu! Predsednik Vučić očitao bukvicu licemernom Spajiću: Nijednom ih nisam pozvao!

Podeli vest

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na sramno ponašanje zvanične Podgorice prema državi Srbiji.

- Da budemo sasvim jasni, čujem da se žale na pritisak Beograda. Hoću da kažem da lažu, nijednom ih nisam pozvao, nisam im ništa tražio. Nisam ja pomenuo rezoluciju o Jasenovcu već oni i na svakom mestu govore kako smo mi bili nekorektni po pitanju rezolucije u Srebrenici. Zamislite vi uzmete motku, 50 puta me udarite, polupate mi lobanju i kažete mi stvarno je bio nektorektan sve vreme se pomerao na levu stranu. Oni kažu: Mi smo uradili po Srbima, imali smo pokvarene amandmane ali nema veze ljuti smo jer je Srbija to zamerila... A mi nismo uputili notu ili proterali njihovog ambasadora, samo smo rekli šta se desilo. Ali, mi smo krivi zato što smo rekli da nismo oduševljeni - kazao je Vučić na TV Pink.

- Ako donesu tu rezoluciju, čestitam im, ako je ne donesu potvrdiće se ono što sam govorio, da je neće doneti. Ako je donesu ja ću reči: Izvinite, moja procena je bila pogrešna. Nemam nikakav problem, kod mene su stvari čiste. Ja očekujem da je ne donesu, a ako je donesu čestitaću im - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija