• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2024

15:06

(VIDEO) Beograd, decembar 2023 - Pariz, jun 2024: Ekstremisti nikad i nigde ne priznaju poraz, nasilje je jedini jezik koji poznaju!

printscreen

Politika

(VIDEO) Beograd, decembar 2023 - Pariz, jun 2024: Ekstremisti nikad i nigde ne priznaju poraz, nasilje je jedini jezik koji poznaju!

Podeli vest

Scena sa ulica Pariza nakon održanih vanrednih parlamentarnih izbora na kojima je ubedljivu pobedu ostvarila koalicija čiji je zaštitni znak Marin le Pen gotovo su identične onima koje su se mogle videti na ulicama Beograda posle decembarskih izbora 2023. godine.

Lažni liberali i lažni elitisti, koji se svetskoj javnosti predstavljaju kao progresivne i demokratske snage, kako u Francuskoj tako i u Srbiji nisu ništa drugo do najobičniji nasilnici koji ne mogu da se pomire sa izbornim porazom.

O tome govori video snimak koji objavljujemo, a čija je glavna teza paralela između stanja u Srbiji i Francuskoj nakon što su oni, koji smatraju da im vlast pripada po prirodnom pravu, do nogu potučeni na izborima.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

 

 

 

Više detalja o haosu u Parizu možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija