• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2024

08:00

Ne prođe jedan dan, a da nam opozicija ne pokaže svoje pravo lice! Marković: Ima li kraja njihovom skaradnom ponašanju?

shutterstock/Informer/ata images

Politika

Ne prođe jedan dan, a da nam opozicija ne pokaže svoje pravo lice! Marković: Ima li kraja njihovom skaradnom ponašanju?

Podeli vest

Prskanje suzavcem, bacanje dimnih bombi je prošlost protiv koje su se borili roditelji omladine koja danas želi da živi još bolje, istakao je novinar Aleksa Marković.

Marković je naveo da je veoma razočaran scenama koje su svi mogli da vide u nedelju 2. juna i da je opozicija pokazala svoje pravo lice i da se služe samo nasiljem.

- Razočaran sam scenama koje smo videli na u nedelju 2. juna. Ima li kraja skaradnom ponašanju? Ne prođe jedan dan, a da nam oni ne pokažu svoje pravo lice. U kakav bi haos uveli Srbiju za samo jedan dan. Deca Srbije, nije bitno da li su iz Novog Sada, Beograda, Kragujevca ili Niša, imaju pravo da se bore za vrednosti koje su ispravne. Da li bi nam u budućnosti trebala dozvola takvih ljudi da iznajmimo najobičniju sportsku salu i šta koga zanima zbog čega nekom treba sportska hala? To prskanje suzavcem, bacanje dimnih bombi je prošlost protiv koje su se borili roditelji sve te omladine koja danas želi da živi još bolje. Ne možete oduzeti nikome pravo na izbor, na glasanje, svako ima pravo na izbor. Sve stranke su imale dovoljno vremena da se predstave građanima, sve ostalo su puki izgovori - naglašava Marković.

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija