• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2024

08:08

Ponošu i Kurtiju zagarantovan ambis politike delovanja protiv Srbije! Vujičić striktna: Zahvaljujući Vučiću, Srbija ima jaku VS - narod može biti miran i spokojan!

Privatna arhiva

Politika

Ponošu i Kurtiju zagarantovan ambis politike delovanja protiv Srbije! Vujičić striktna: Zahvaljujući Vučiću, Srbija ima jaku VS - narod može biti miran i spokojan!

Podeli vest

Zdravko Ponoš, predsednik minorne stranke "Srbija centar" i nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije, zaslužan za gotovo totalno uništavanje naših oružanih snaga, za topljenje tenkova, ukidanje elitnih specijalnih jedinica i rashodovanje oružja, podržao je lažnog premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, koji je dronovima špijunirao naše vojne položaje.

Ponoš je Kurtijevo špijuniranje dronovima nazvao "nekim izviđačkim aktivnostima u okruženju", a onda je je premijera lažne države pravdao rečima da nije te dronove nabavio da ih drži u magacinu?!

Upitana da prokomentariše, predsednica Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju, Danijela Vujičić ocenila je da je za bivšeg NATO generala očigledno potpuno "legitimno" da Kurti proteruje Srbe i špijunira i provocira dronovima srpsku vojsku i državu.

- Za čije interese je radio samo je nastavio i potvrdio da mu je Kurti saveznik u podrivanju srpske države. Zahvaljujući predsedniku Vučiću i njegovoj zasluzi da Srbija ima jaku i ponovo ponosnu Vojsku Srbije, narod može biti miran i spokojan, što ne verujem da to može Ponoš i svi oni koje on podržava. Kao ozbiljna država, uvek ćemo biti spremni na odgovor na provokacije bilo koje vrste koje ugrožavaju bezbednost svih njenih građana, što je i predsednik uvek naglašavao. Jadna su Kurtijeva krila kada mu koordinate daje Ponoš, gde je obojici zagarantovan ambis politike delovanja protiv Srbije - poručila je Vujičić. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!
Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!

Ruski predsednik Vladimir Putin je otvoren za svaki kontakt, uključujući i onaj sa svojim američkim kolegom Džozefom Bajdenom, izjavio je danas predstavnik za štampu ruskog lidera Dmitri Peskov.

04.10.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija