• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2024

20:29

Koliko mi volimo našu zemlju pokazuju rezultati! Vučić o opoziciji: Ima onih koji žele da me sruše, da obave prljave poslove za strance

Printscreen/RTS

Politika

Koliko mi volimo našu zemlju pokazuju rezultati! Vučić o opoziciji: Ima onih koji žele da me sruše, da obave prljave poslove za strance

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u pratnji ministra Gorana Vesića obišao je završne radove na železničkoj stanici Vrbas Nova. On je tom prilikom komentarisao učestale napada opozicije na njega, ali i na Srbiju.

Predsednik je istakao da je ovo danas potpuno nova zemlja i da su u planu nove brze saobraćajnice.

- Sve što smo zajednički radili uskoro će da se vidi i svaki čovek može da kaže da je bio deo toga i to stvarao. Neki koji kritikuju i na kraju da ih pustite da vladaju neće moći ove stubove da okreče, kamo li da izgrade sve što smo izgradili. Ovo je nešto što se radi za istoriju... Svaki projekat smo radili uz žestoko protivljenje onih koji ne žele razvoj Srbije - istakao je Vučić.

Kako kaže druga strana neće da razgovara ni u institucijama ni nigde, te da motkama, sekirama ili puškama nikakav rezultat neće postići.

- Koliko mi volimo našu zemlju pokazuju rezultati... Danas su svi za Beograd na vodi, tako će biti i za sve ostalo, samo treba da prevaziđete taj nivo otpora - kazao je Vučić, te dodao da ljudi nisu skloni promenama, te da se sa takvima treba razgovarati, ali da postoje i oni koji nisu dobronamerni.

- Imaju oni koji žele da sruše Vučića, a drugo je da obave prljave poslove za strane ambasade - rekao je Vučić, te istakao da je ponosan na sve do sada urađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija